Імміграція до Манітоби
-
Пройшла чутка, що восени буде, неофіційна
-
Певно буде через півроку чи рік наступний раз
-
він осьо тільки був
-
Підкажіть. Коли приїзджає консул у Вініпег, йому можна замовити новий паспорт чи треба їхати тільки в консульство?
-
Шукайте через пошук по чату, хтось описував дуже докладно раніше
-
я постійно думаю як би не нагрузити зайвим, але і дати достатньо важливих пояснень)
-
ага, я теж чоловіку казала, давай до 2020 заповнюй сам, а далі я вже все знаю😂 ctrl C+ ctrl V але в нас і зі спільного дай боже інформації назбиралося
-
Зайвим я себе в першу чергу не нагружу. Я 2 дні свою роботу тільки заповнювала. А у мене ще чоловік такий же. Добре що хоч разом всюди лазили, можна скопіювати і вставити)
-
але дивіться не нагрузіть офіцерів зайвим теж 😅
-
вірю, я вже місяць заповнюю і перевіряю аплікацію 🥲
-
Доброго вечора, Шановна спільнота! Може хтось підкаже як можна швидко зробити довіреність та апостиль на неї в Канаді. Чув що можна в Онтаріо чи Альберті це зробити за один день. Чи хто робив так? чи знаєте як це зробити? Дякую за будь яку інформацію.
-
Так і збираюсь робити. Бо мій кейс то щось з чимось. Доведеться не лист пояснення писати, а цілу книгу життя.
-
гаразд, дякую!
-
Ви можете дописати деталі в резюме, наприклад. Читала в чаті хтось вказував, що облетів світ і мав безліч адрес) теж здається вказували постійну адресу в Україні і пояснення
-
Ви зобов'язані вказувати усі зміни, які можуть випливати на номінацію чи подальшу імміграцію.
-
дякую за розʼяснення! не підкажете, чи потрібно оновлювати його employment verification letter? чи ні?
-
Я працювала в цирку і подорожувала пару раз на тиждень. Моїм містом проживання був кемпінг 😁 дім на колесах. Тому вказала Українську адресу і країни де було постійне житло.
-
Саме так. І вже є приклади, коли новоспечені українські common law сім'ї судяться через поділ майна. Навіть не те, що поділ майна, а розподіл боргів на авто, телефони, кредитні лінії тощо.
-
Пишіть де по факту жили, тобто ту адресу де ви мали свої речі, поверталися після коротких подорожей тощо. Якщо це були, наприклад, готелі як от по приїзду до Вінніпегу, то пишете готель. Бо це будо ваше єдине місце проживання. Я так і писала. Поїздки в подорожі, а адресу ту, куди поверталася і де жила до/після поїздок
-
Дякую!
22 Jan 2023, 05:40
176746/233552
11 minutes ago