Імміграція до Манітоби
-
ні, залишила на завтра бо в мене вже голова кипить все це перевіряти🥲
-
вийшло виправити? бо я щось не розумію куди жмать
-
Грудень ще чекаємо🤣
-
Це дуже виснажливо мабуть
-
Вже отримав
-
Боже. Співчуваю насправді). Мені дуже не хочеться так довго чекати
-
9 месяцев и одна неделя
-
І коли нарешті статус стає assessment in progress, ти починаєш радіти, а той статус не змінюється тижнями 😂🤣
-
Так. Сподіваюсь, що все буде добре. Хотілося би не так довго чекати але як буде так буде
-
t.me/uccmb/216986
-
9-11 місяців розглядають в середньому. До цього можна не хвилюватись
-
Бачу, що люди які подавали на номінацію в той час, що і я вже отримали номінації. А в мене досі навіть не змінився статус заявки. Починаю хвилюватися. Подавала на початку лютого
-
О, дякую, пошукаю
-
Ви можете скачати вашу заявку яку ви подавали на візу з порталу
-
Добрий день громадо Заповнюю на федеральний Про подорожі за 10 років Чи критично якщо дати будуть не сильно співпадати але і не сильно відряднятись від тих, які вписувала при подачі ще 2 роки тому коли подавалась тільки на візу куает? За 10 років було більше 10 країн, паспорт вже новий і просто неможливо всі дати памʼятати Дякую 🙏🏻
-
Треба оновити головний профіль. В першій або другій онлайн формі , на початку там де пише пояснення: є щось типу якщо вам треба змінити або додати депендентів зайдіть в основний профіль. Заходите за посиланням в просто типу редагувати - зберегти і тоді отримаєте актуальні дати
-
На крайняк напишемо лист що досі тут живемо і воно не пускає.
-
У мене те ж саме, зараз на цьому ж місці, але не думаю що це наша провина
-
@banofbot
-
Я почала заповнювати аплікацію ще у липні, в тепер у мене автоматично закріплено в теперішній адресі, що я проживаю з 2022/11- 2024/07, хоча вже 8-й місяць І не можна ніяк це змінити Може бути проблемою?
22 Jan 2023, 05:40
176779/230800
2 minutes ago