Імміграція до Манітоби
-
Ви можете скачати вашу заявку яку ви подавали на візу з порталу
-
Добрий день громадо Заповнюю на федеральний Про подорожі за 10 років Чи критично якщо дати будуть не сильно співпадати але і не сильно відряднятись від тих, які вписувала при подачі ще 2 роки тому коли подавалась тільки на візу куает? За 10 років було більше 10 країн, паспорт вже новий і просто неможливо всі дати памʼятати Дякую 🙏🏻
-
Треба оновити головний профіль. В першій або другій онлайн формі , на початку там де пише пояснення: є щось типу якщо вам треба змінити або додати депендентів зайдіть в основний профіль. Заходите за посиланням в просто типу редагувати - зберегти і тоді отримаєте актуальні дати
-
На крайняк напишемо лист що досі тут живемо і воно не пускає.
-
У мене те ж саме, зараз на цьому ж місці, але не думаю що це наша провина
-
@banofbot
-
Я почала заповнювати аплікацію ще у липні, в тепер у мене автоматично закріплено в теперішній адресі, що я проживаю з 2022/11- 2024/07, хоча вже 8-й місяць І не можна ніяк це змінити Може бути проблемою?
-
Є тут хто подався в травні 2024 і вже отримав номінацію ?
-
Тільки імена, прізвища дублювати укр.
-
Пишіть в особисті
-
Так, але гуманітарна програма є, і якщо є люди які по ній подавалися, то хотілося б більше дізнатися про неї)
-
Для канадського уряду немає назви окупована територія.
-
Доброго дня, можливо хтось подавався на PR по гуманітарній програмі, з окупованих територій? І чи діє вона ще взагалі?
-
Ще питання про організації. Які організації ви туди вносили? Волонтерський досвід якщо є але дуже недовгий, так як програму відмінили і онлайн я підтримала організацію захисту тварин, це все писати?
-
На федеральному назви компаній в яких працювали всі вказували на 2х мовах? Бо мені здається що імена 2ма мовами то про людей просять, а не про компанії. У мене багато компаній закордонних, але у них назви англійською зазвичай, незалежно від країни.
-
Дякую дуже
-
Питання стосовно #checklist document для подачі на федеральний етап Чогось у мене лише Quebek skilled Workers Оновлення на сайті було 24 червня Може щось змінилося? Чи треба ігнорувати і просто заповнити так як є?
-
Добре дякую .
-
Закордонний - то є всюди обов'язковим документом і мусить бути дійсним
-
То значить тільки закордонний паспорт потрібен ?
22 Jan 2023, 05:40
176792/229432
about an hour ago