Імміграція до Манітоби
-
Є тут хто подався в травні 2024 і вже отримав номінацію ?
-
Тільки імена, прізвища дублювати укр.
-
Пишіть в особисті
-
Так, але гуманітарна програма є, і якщо є люди які по ній подавалися, то хотілося б більше дізнатися про неї)
-
Для канадського уряду немає назви окупована територія.
-
Доброго дня, можливо хтось подавався на PR по гуманітарній програмі, з окупованих територій? І чи діє вона ще взагалі?
-
Ще питання про організації. Які організації ви туди вносили? Волонтерський досвід якщо є але дуже недовгий, так як програму відмінили і онлайн я підтримала організацію захисту тварин, це все писати?
-
На федеральному назви компаній в яких працювали всі вказували на 2х мовах? Бо мені здається що імена 2ма мовами то про людей просять, а не про компанії. У мене багато компаній закордонних, але у них назви англійською зазвичай, незалежно від країни.
-
Дякую дуже
-
Питання стосовно #checklist document для подачі на федеральний етап Чогось у мене лише Quebek skilled Workers Оновлення на сайті було 24 червня Може щось змінилося? Чи треба ігнорувати і просто заповнити так як є?
-
Добре дякую .
-
Закордонний - то є всюди обов'язковим документом і мусить бути дійсним
-
То значить тільки закордонний паспорт потрібен ?
-
Будь ласка - англійську обговорюємо в іншому чаті.
-
На номінацію не потрібно, на федеральний етап це є optional document
-
Доброго дня чи потрібно робити переклад внутрішнього паспорту для подачу на номінацію ? Чи тілько закордонний потрібен ? Чи потрібно зробити переклад про свідоцтво про народження?
-
Той самий однокласник, який казав шо не вчив, а здав на відмінно)) Не ображайтесь тільки)) я жартую
-
Ну в мене 8/10/7/7, якось так вийшло. Я взагалі в шоці був. Хоча я думав що буде 4/3/4/4 😂 По рідінгу - важливо зловити зміст, навіть не розуміючи половину слів. Реально багато важких тем і не знайомих слів, я не знаю, як взагалі до рідингу готуватися. Пощастить якщо може бути знайома тема або текст з знайомого набору слів 😂
-
Якщо в групі є артисти які працювали по контрактам і вже на федеральному, або з ПР, напишіть мені будь-ласка для обміну досвідом 😊
-
Так
22 Jan 2023, 05:40
176799/231593
about an hour ago