Імміграція до Манітоби
-
Прикол в тому що перед екзаменом ми спілкувалися з однією дівчиною і вона казала що в неї на аєлтс попалась тема про бджіл, і яка вона важка бла бла бла, і тут в мене починається рідінг, і шо я бачу🤣🤣🤣
-
Найлегша частина, просто потрібно розуміти що там написано. Тексти рівня школи, щось типо upper-intermediate
-
Відповідь - вони роблять мед і кусь
-
В мене був текст про поведінку бджіл😅🥲
-
Краще б попалася наука або політика, а не теми про виховання дітей і тд., як мені попалось на writing i speaking
-
Ні не один🥲🥲🥲🤝🤝🤝
-
Один я все норм здав крім спікінга? 😂
-
Доречі згодна, там окрім піднімати рівень мови в середньому іншого виходу не бачу. Використовують синоніми з високого рівня і ніякі стратегії не працюють. Ти ніколи не знаєш з якої теми тобі попадеться текст, це буде наука, економіка чи політика.
-
Не сказав би, є питання абсолютно не на знання
-
Рідінг про знання, тому його найбільше і завалюють
-
Тому і готуйтесь саме до тесту, а не мову вчіть. Найголовніше - знати структуру тесту і які є питання. Тип питань - завжди однаковий, тільки теми різні.
-
Такі правила гри
-
Так але бали добавились в аплікацію. Але селпіп ну блін абсолютно не про знання англійської мови, це чисто моя думка.
-
Треба щоб не було менше 4 і тоді хоча б щось тай зарахують. Якшо три модулі 5-6, а один - 3 - це нуль балів
-
Зараз якраз хочу перездати селпіп щоб середній був 5 хочаб…
-
У будь який момент може бути SWO вибірка для всіх, незважаючи на strategic initiative. Мова там обов'язкова. Зараз MPMP набирає додатково ще офіцерів, будуть розглядати аплікації швидше.
-
Чудово розумію але що маємо то маємо
-
Людей із SWM вибирали по спецвибірках до 30 квітня. За цей час багато додали мову та пройшли.
-
Знаю авжеж, кажу виключно за вибірку по свм
-
Тому і в пулі, інакше попали би у спецвибірку давно 😢
22 Jan 2023, 05:40
176841/230187
about an hour ago