Імміграція до Манітоби
-
Це початок перевірки
-
Хто вам це все розказує? Перший раз чую і про перше, і про друге. Робіть так, як на офіційному сайті написано і все буде ок.
-
Сьогодні мені ще сказали, що на зворотній стороні окрім штампу, дати народження і імені, має бути підпис людини, яка знає тебе більше 2-х років. Одразу виникло питання, що робити людям, які тут менше часу і не мають таких знайомих чи друзів. Дивилася як інші роблять фото і пишуть лише дату і імʼя Та і оф сайт говорить: The back of one photo must include: • the subject’s name and date of birth • the name and complete address of the photography studio • the date the photograph was taken The photographer may use a stamp or handwrite this information. Stick-on labels are unacceptable.
-
Дякую за інформацію. Цікаво, чи хто знає, чи продовжують в такому випадку дозвіл на роботу як OPEN Work Permit чи як просто Work Permit під конкретного роботодавця ?
-
Я тому і вирішила вчора перепитати напевне, бо за чорний чула якраз тільки чутки. Мені тут ще раз відповіли, що чорний не ок 😃 Мені було простіше в цьому питанні перестрахуватися і вдягнутися у щось нейтральне, але якщо дійсно немає вимог до чорного одягу, звідки воно береться, чому хтось може запевняти, що в чорному не окей, я не знаю
-
Звідки ті всі чутки про колір одягу? Колись коли читав вимоги до фотографій, то там було про технічні характеристики і вираз обличчя тільки, але нічого не пам'ятаю про одяг.