Імміграція до Манітоби
-
Дякую за інформацію. Цікаво, чи хто знає, чи продовжують в такому випадку дозвіл на роботу як OPEN Work Permit чи як просто Work Permit під конкретного роботодавця ?
-
Звичайно може вони мали на увазі за паранджу, тоді в релігійних цілях її можна не знімати ☺️
-
І більш ніяких чуток не потрібно буде слухати ☺️
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/pr-card/apply-renew-replace/photo.html
-
Я тому і вирішила вчора перепитати напевне, бо за чорний чула якраз тільки чутки. Мені тут ще раз відповіли, що чорний не ок 😃 Мені було простіше в цьому питанні перестрахуватися і вдягнутися у щось нейтральне, але якщо дійсно немає вимог до чорного одягу, звідки воно береться, чому хтось може запевняти, що в чорному не окей, я не знаю
-
Звідки ті всі чутки про колір одягу? Колись коли читав вимоги до фотографій, то там було про технічні характеристики і вираз обличчя тільки, але нічого не пам'ятаю про одяг.
-
Я теж нічого не знайшла за чорний на оф. сайті. А люди всі різне дійсно говорять.. Я вирішила перестрахуватися та одягнула нейтрального кольору одяг Але думаю чорний такий ок, якщо на сайті нічого проти не пише
-
А все вже. Все. Вже сфоткалась. Так по цьому чату судячи, то голяка треба фоткатись: чорне не ок, біле не ок, сіре не ок, кольорове не ок 🤣. На офіційному сайті про чорне нічого не знайшла. То вже побачу на своєму досвіді.
-
Я от тільки вчора ввечері запитувалася те саме, відповіли, що чорний не ок
-
Чи прийде мені відповідь від IRCC, щодо study permit, якщо processing time на мою заявку 10 weeks, а пройшло вже майже 20? Вже не раз писав в веб форму і нічого
-
Дякую!
-
Все ок
-
Хто в чорному фотографувався на ПР? Все ок? На офіційному ресурсі не бачу заборони чорного
-
Зрозуміла, дякую
-
За межами Канади: 1 роботодавець - 1.02.2019 - 2.09.2021 2 роботодавець - 1.12.2021 - 1.05.2022 3 роботодавець - 20.05.2022 - 10.08.2023 4 роботодавець - 01.11.2023 - 01.02.2024 У Канаді: З 13.03.2024 - на момент подання документів буде 6 місяців. Подаватись планую 20.09.2024. Тоді виходить, що за першим роботодавцем досвід буде зважати починаючи з 20.09.2019 Щоб оцінити шанси на бали хочу зрозуміти, як буде вважатися мій досвід роботи. як 2 роки чи як 3 роки?
-
Paystubs in your system of clocking in/out. If you have fully automated system. Or tou can ask your supervisor to request this documents from company accountant.
-
Всіх вітаю. Таке питання: шо таке Pay Statements та де його брати (на подачу на PR) ?
-
Напишіть дуже точно всі дати, для фактору 3 важливий кожен день. Так, весь досвід на момент подачі ЕОІ
-
Ой, не ті дати написала, вибачте, і можна ще плюсувати досвід роботи в Канаді?
-
Тобто, ця робота перекривалсь із датами із 1 і 3?
22 Jan 2023, 05:40
176923/230455
4 minutes ago