Імміграція до Манітоби
-
Навіть в Україну телефонують для перевірки вашого бекграунду чи встановлення факту попереднього працевлаштування, за який вам були нараховані бали для вибірки. Звичайно, телефонують не з Канади, а з посольства Канади в Україні. Але це у вибіркових випадках.
-
Ого вони дзвонять на роботу ?
-
1+1=2
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, як вважається досвід роботи на прикладі: рік та 9 міс один роботодавець, 5 місяців другий, рік та 3 міс третій та 4 місяці четвертий. Округляється по кожному роботодавцю чи можна підсумовувати? Тобто рік і 9 я можу скласти з рік і 3 і отримати три роки досвіду роботи або по кожному окремо і це тільки 2 роки для подачі pr?
-
Якісь умови дуже райжужні, типу рік роботи, евалюація і іспит з мови Ще й федеральна программа, все має бути швидше Оце доречі на кшталт виборів згоден, все може змінитись, ще б з номінацією ПР отримати до тих виборів щоб вже точно вже не переживати Навіть якщо б вона і була, уявляю скільки багато охочих буде, що вимоги такі маленькі але конкурс буде до небес і все одно прийдется отримувати ще вищі бали з мови чи вчити французьку щоб бути вибранним, як це сталось тут в Манітобі під час виборки, такі маленькі вимоги, але досягнувши їх не достатньо, треба ще й високі бали і по факту мову 6 і вище щоб конкурувати, освіта вище, досвід тощо
-
Дякую!
-
Через веб форму надіслати.
-
Підскажіть будь ласка, якщо через webform повідомляв про зміну роботи але на той момент не було ще ROE з попередньої роботи, щоб їм відправити ROE потрібно відповісти на їх емейл та додати документ чи через веб форму все заново заповнити ще раз? Дякую!
-
прохання до тих, хто знається: у наступному році буде можливість почати apprenticeship, я чекаю апрув від провінції і якось не очікую, шо зірки стануть рядочком, і я матиму пр до того часу. чи можу я податись на study permit? поділіться досвідом/ інфой, якшо такі є, будь ласка.
-
Доброго всім! Скажіть будь ласка, отримав запрошення на біометрію, на фед. рівні, створив аккаунт, хочу також змінити місце проживання. Лист з номером отримав, но по цьому номеру він мене пише шо не можу війти як це працює та ще та форма 5669 як з нею бути? Не розумію, підкажіть будь ласка хто вже це пройшов?