Імміграція до Манітоби
-
Якісь умови дуже райжужні, типу рік роботи, евалюація і іспит з мови Ще й федеральна программа, все має бути швидше Оце доречі на кшталт виборів згоден, все може змінитись, ще б з номінацією ПР отримати до тих виборів щоб вже точно вже не переживати Навіть якщо б вона і була, уявляю скільки багато охочих буде, що вимоги такі маленькі але конкурс буде до небес і все одно прийдется отримувати ще вищі бали з мови чи вчити французьку щоб бути вибранним, як це сталось тут в Манітобі під час виборки, такі маленькі вимоги, але досягнувши їх не достатньо, треба ще й високі бали і по факту мову 6 і вище щоб конкурувати, освіта вище, досвід тощо
-
Дякую!
-
Через веб форму надіслати.
-
Підскажіть будь ласка, якщо через webform повідомляв про зміну роботи але на той момент не було ще ROE з попередньої роботи, щоб їм відправити ROE потрібно відповісти на їх емейл та додати документ чи через веб форму все заново заповнити ще раз? Дякую!
-
прохання до тих, хто знається: у наступному році буде можливість почати apprenticeship, я чекаю апрув від провінції і якось не очікую, шо зірки стануть рядочком, і я матиму пр до того часу. чи можу я податись на study permit? поділіться досвідом/ інфой, якшо такі є, будь ласка.
-
Доброго всім! Скажіть будь ласка, отримав запрошення на біометрію, на фед. рівні, створив аккаунт, хочу також змінити місце проживання. Лист з номером отримав, но по цьому номеру він мене пише шо не можу війти як це працює та ще та форма 5669 як з нею бути? Не розумію, підкажіть будь ласка хто вже це пройшов?
-
Про яскравий нічого не було, здається
-
Чорний також не можна
-
Наскільки я розумію не можна подаватись через чоловіка на цю програму, якщо через жінку вже подались на провінційну? Чи можна відкликати заявку з провінційної і подаватись на цю?
-
Я сплатила за послуги DHL у січні, у той день, коли статус паспорта змінився на "виготовлено", а паспорт змогла отримати, аж у середині травня, він приїхав дипломатичною поштою, бо в Україні його не захотіли віднести до DHL, мовляв багато паспортів, ніколи носитися. Тому тут, як пощастить.
-
🇺🇦 Очікується нова програма імміграція для низькокваліфікованих іноземних працівників в Канаді у 2025 році! 🇨🇦 Маємо важливі новини для тих, хто цікавиться можливостями імміграції до Канади. На федеральному рівні розглядається нова імміграційна програма, яка може суттєво змінити ситуацію для низькокваліфікованих іноземних працівників! 🔍 Що нового? Пропонується внесення поправок до імміграційного законодавства Канади, що включають створення нового постійного імміграційного напрямку для працівників з досвідом у професіях TEER 4 та 5. Цей крок спрямований на модернізацію системи економічної імміграції та розширення можливостей для кандидатів з різноманітними навичками і досвідом. 🗓️ Коли? Деталі щодо цієї ініціативи готуються до анонсування восени 2024 року. Ці зміни можуть відкрити нові перспективи для багатьох людей, які прагнуть побудувати своє життя в Канаді. Слідкуйте за оновленнями та готуйтеся до нових можливостей! 🗓️ Що робити? Щоб мати можливість подати документи в перших рядах, просимо готуватися до іспиту з англійської мови та готувати евалюацію освіти. Ці документи бажано мати коли у Вас виповнюється рік роботи в Канаді. Якщо маєте додаткові питання просимо писати в коментарях до посту. Першоджерело: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/acts-regulations/forward-regulatory-plan/list/regulations-amending-irpr-regulatory-program-teer-4-5.html
-
У вас ЕОІ чи вже подача на номінацію? Якщо ЕОІ і ви очукуєте на вибірку, то у випадку звілення чи зміни роботодавця потрібно знову працювати 6 місяців і дальше продовжувати працювати ад до подачі на ноімнацію (хоча б). SWO - не можливо, там тільки для тих, хто йде через стратегічні ініціативи MPNP, фактично персональні запрошення.