Імміграція до Манітоби
-
Ну то значить я правильно розумію. Дякую
-
Ну так же чітко пише, що можна отримати перміт, якщо є letter of introduction. Видано віз 900К, прибуло 300К. Тому багато хто ще може прилетіти до Канади
-
Ну майже всі отримували візи до 4 лютого (BEFORE). То ж не пише після. Чи я щось не так розумію?
-
Тут нічого не сказано, що тільки ті люди, які отримали візи в лютому чи пізніше. Я так розумію, що всі, хто має попередній лист-схвалення
-
Власне, так зрозумів що всі плюшки тільки для людей які отримали візи у лютому або пізніше, тому і уточнив ) Дякую!
-
Уважно читайте оголошення на Canada.ca
-
Навіть якщо віза видана швидше ніж у лютому 2024?
-
Вчора оновили дати, до 31.12.2024 можна летіти якщо у вас є introduction letter for work permit
-
@banofbot
-
Доброго дня, є хтось хто недавно прилетів до Канади? Чи видають Work permit без проблем?
-
Так,дякую супер
-
Це після подачі інформації через вебформу? Тоді це стандартна відповідь, нічого не роботи.
-
Привіт.отримпла таке повідомлення,що доки отримані,але далі текст не дуже розумію що робити.у кого таке саме було і що робити далі?
-
Дякую за допомогу. Подовження отримані) 🤣 Ви були єдині, хто надав корисну пораду)
-
у любому випадку тільки офіцер буде вирішувати чи надавати новий чи ні
-
я би точно спробував
-
На сайті якраз і є (L1), але набору, здається, нема. Про роботу, будь ласка, в іншій групі. Тут імміграція 😊
-
@banofbot
-
Якщо людина отримала WP на 3 роки на початку програми і її WP скоро закінчується, вона може податися на продовження WP, чи я не правильно зрозумів?
-
Дякую Микола. Дивився на сайт. Такого звичайного працівника не шукають, але може щось вийде. Вранці відправлю резюме, якщо треба і поїду, і сам дам копію резюме.
22 Jan 2023, 05:40
177059/230187
about an hour ago