Імміграція до Манітоби
-
Спасибо Вам большое!! Значит есть еще шанс))!
-
29-го числа Можна,але за 255
-
Доброго ранку Скажіть будь ласка,давно подавали? Можно зараз подати на продління WP??
-
Так дійсні,щиро дякую 🙏
-
Добрий ранок,можливо тут було таке питання але я задам ,що робити кили хлопчики виїхали з України одному 17 а другому 16 років і їхні паспорти внутрішні українські вже не дійсні при подачі на ПР це впливає?
-
Дякую за інформацію .
-
Мі подались з чоловіком,коштує 255 на кожного,чекаємо
-
Нехай ще смс повідомлення перевірить
-
Доброго дня ! Цікавить питання чи продовжують воркперміт ? За гроші
-
Відправив лист через веб-форму, і вже через 10 хвилин почалась робота з заявками. Дані медичного огляду для кожного члена сім'ї одразу оновилися, і процес пішов.
-
Підскажіть, будь ласка, прочитала в групі , якшо вибірка була по професії і звільнили , то скоріш за все потрібно починати спочатку . А чи можна самому перейти на іншу роботу з тим самим teer( звичайно написати лист і новий джоб офер офіцеру ) ? Я подалась на номінацію 11 грудня, досі не в процесі . Але на роботі погана ситуація , і почали звільняти людей . Дуже боюсь попасти під скорочення , тому шукаю варіанти не зупиняти процес імміграції і тимпаче не починати спочатку
-
Яка може бути інтонація в тексті повідомлення? Я писав з усією повагою до вас і без краплі зневаги. Інтонація, яку ви сприйняли як негативну, це лише те, як ви прочитали те, що я написав. Безумовно, я вдячний за те, що люди намагаються допомогти.
-
В заявці вказано що статус зберігається до дати дії листа (27 липня) або до рішення ircc по моїй заявці в залежності від того що настане першим. Першим настав час закінчення строку дії листа, тобто статус вже не дійсний судячи з того що написано у листі. Що саме ви хочете щоб я вивчив про статус maintained status?