Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, що тут потрібно вибрати? це на роботу дали заповнити для Tax.
-
у мене в реф листі (2021 р.), наприклад, не була вказана сума заробітка за рік, але в мене були інвойси (працюю як ФОП) і саме їх я ще додавала. І взагалі, ЗП просять вказати, бо робота повинна бути ОПЛАЧУВАНА. Неоплачувана робота або волонтерство не рахується як досвід роботи. І ще маленьке нагадування - реф лист пише людина, яка ставить підпис. Якщо офіцер дізнається, що аплікант писав сам собі реф лист, а супервайзер тільки поставив підпис, то можуть реджектнуть всю аплікацію 😉
-
Паспорт забирати без запису, а все інше тільки з реєстрацією на сайті vfs
-
Я якщо чесно вже не пам'ятаю коли приїхав
-
Посаток червня вроді
-
Як я паспорт забирав
-
Це коли таке було?
-
Ок. Значить є зараз. Я пригадую, що 11 років тому в мене в референсі просто писали "отримував заробітну плату згідно штатного розкладу компанії" - і цього було досить
-
розмір зп якраз не є обов"язковим у референсі
-
Супер. Дуже дякую за інфу
-
Привіт. З особистого досвіду. Сину 15 років дали і стаді і ворк перміт, ми нічого не просили.
-
Дякую
-
лист з роботи на корпоративному бланку компанії з вказанням вашої посади, період працевлаштування, тип зайнятості (повний робочий день), кількість годин, перелік ваших обов"язків
-
Що може бути доказом
-
Якщо ви хочете бали за стаж роботи в Україні, то вам треба надати докази працевлаштування в Україні.
-
Якщо в Україні робота була адмінсекторі, а в Канаді робітник. То ця робота враховується як стаж чи ні?
-
довідка від податкової - допоміжний документ, який не дає інформації про вашу посаду та обов"язки, які ви виконували
-
Якщо я маю довідку від податкової за останні 15р, а немає референса, це може бути доказом без референса?
-
canada.ca
-
Я вже в Вінніпегу, моя віза до жовтня. Як податись на нову канадську візу щоп перетинати кордон (на траку)?
22 Jan 2023, 05:40
17720/229753
14 minutes ago