Імміграція до Манітоби
-
В заявці вказано що статус зберігається до дати дії листа (27 липня) або до рішення ircc по моїй заявці в залежності від того що настане першим. Першим настав час закінчення строку дії листа, тобто статус вже не дійсний судячи з того що написано у листі. Що саме ви хочете щоб я вивчив про статус maintained status?
-
Дякую!
-
Дякую,але тут справа в інтонації відповідей,навіть,якщо я б була в не права;хочеться допомогти,а отримуєш от таке😐🙄
-
Звичайно, що краще дочекатися номінації. Але можна змінити роботу відповідно до процесу MPNP. immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
-
Доброго ранку , підкажіть будь ласка . Я зараз чекаю на номінацію , заявка в процесі і хочу змінити фірму , працюю вже на одну майже 2 роки . Як правильно перейти на іншу компанію ? Чи краще дочекатись номінації на цій?
-
Ви все правильно пояснили.
-
Тут якраз пише, що ви можете працювати under same condition until a decision is made on your application.
-
Десь 2 тижні. Вони +- 10 днів підтверджували і почали розгляд на день 13 після листа
-
Краще вивчіть що таке maintained status. Вас все правильно відповіли. Навіть якщо у вас завершився поточний період, але ви подалися на новий, то у вас статус зберігається аж до отримання рішення по аплікації.
-
І підказуй потім людям )
-
добре
-
А скільки часу приблизно пройшло з дати написання листа їм на веб форму?
-
До чого тут мій старий ворк-пермiт? Я не запитував про старий. Мене цікавить заявка на новий. Що стосується вашого досвіду, то ви нічого з приводу старого ворк-пермiту не писали, а тільки те, що лист дійсний до дати або до отримання нового ворк-пермiту. Тому я вас виправив і написав що це не так, тому що лист дійсний в такому випадку в залежності від того, що буде першим (дата закінчення строку або отримання нового перміту).
-
Так)
-
Перечитайте мою історію в закріплених,я ж пишу зі свого досвіду.Ваш перміт є чинним,доки ви не отримали новий.
-
Супер. Дякую! У вас також розгляд заявки був більше пів року?
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Можете, будь ласка, поділитися посиланням на веб-форму?
-
Мені так розглядали. Я докинув лист їм на веб форму,і через 2 дні після підтвердження що лист прийшов розглянули
-
Я це розумію, але мене цікавить що робити в такому випадку, тому що за внутрішніми правилами ircc не може розглядати заявку більш ніж строк дії цього листа.
22 Jan 2023, 05:40
177211/235417
less than a minute ago