Імміграція до Манітоби
-
Так, ми вже відправили резюме. Дякую! Думали, додатково ще референси відправити. Але напевне не будемо їх нагружати, в резюме є контакти компаній. Та й офіцер наш не соромиться запитувати все що його цікавить))
-
Ахах в нас такого немає дома 😂
-
Дякую. То діти, вони навіть де гроші лежать розкажуть)))
-
У мене Received ще від початку грудня 2023 р, і нічого не змінюється. Потрібно читати 9-12 місяців.🤷♀️
-
Дякую. Ми подавали за обох. В нас була в кожного лише одна попередня робота. Якщо прийшов запит на резюме, то його і треба надіслати.
-
Вітаю вашу сім'ю, це так круто що можна розслабитися нарешті)🌺🌺🌺 Райан вже мені розповів як прийшов))
-
Вибачте, реально недочитала((. Просто думала, що мені швидко хтось напише Service Canada (бо вилетіло з голови) і я зможу відпроситися з роботи. І побачила ваш коментар, а я перед цим як раз намагалась через пошук знайти. Вибачте ще раз.
-
Вітаю! 🎉 Скажіть будь-ласка ви референси додавали для обох аплікантів? Чи тільки основного? Ми не додавали, запросили резюме. Думаємо може за референси їм відправити, але вони є тільки в чоловіка, він основний алікант.
-
Це на 5млрд більше,ніж дали Американці в виді зброї у 2024)
-
7.5 млрд дол США. Нажаль як показала практика невеликі
-
Я люблю зрадойобити зазвичай, але 160 млрд, це взагалі не гроші 😅
-
Треба новий аккаунт
-
Дуже великі. Порахуйте скільки 2% з 100000$. Навіть 0,1 це великий податок
-
2% дуже великі податки
-
У випадку України це не на певний час. Життя важливіше території
-
Коли починаєш робити оплату просить увійти в кабінет IRCC , це той кабінет який ми створювали під час подачі на CUAET ? Чи треба зробити новий акаунт ?
-
Ну full scale invasion жодна країна б не відбила відразу. Навіть Польща чи Німеччина мусіли певний час оборонятися та втратити кілька кілометрів території.
-
А якщо я подалась на продовження ВП до 31.03, але ще відповіді не отримала, мені теж потрібно подати запит через вебформу? По суті я ще не маю рішення
-
Наприклад людина не хоче. Держава не виконала свої функції, президент готував народ до шашликів. Є контрактна армія на котру плотяться сумашедші податки. Ну і як вишня на торті , чомусь обов'язок про оборону батьківщини є тільки у чоловічої статі що вже є дискримінацією.
-
@banofbot
22 Jan 2023, 05:40
177326/230461
38 minutes ago