Імміграція до Манітоби
-
О, я за вас дуже радий! Вітаю!
-
Вітаю!Підкажіть будь ласка,якщо є 6,5 місяців праці в роботодавця,але звільнили та за 4 дні вже пішла на іншу роботу,на ту саму посаду,та з тим самим NOC,чи я можу податися на номінацію,чи маю відпрацювати ще 6 місяців в нового роботодавця,а потім вже займатися паперами на PR?Заздалегідь дякую та гарного всим вечора 🌺
-
А ще Дмитро - це людина, завдяки якій я дізналася, що Канада приймає українців та те, як стати постійним резидентом на прикладі випускника училища. Тобто завдяки йому моя сім'я тут. Dmytro пам'ятаєте це пост у Фейсбуці більш, як 2 роки тому?
-
Можливо.😊
-
Вони ще кращі ніж адвокати)
-
О!Зрозуміла Дякую Я думала це адвокати 🤷🏼♀️🙄
-
Адміни чату)😉
-
@western9 Dmytro 😁
-
Підскажить будь ласка,хто такий Дмитро і Василь?Може вони можуть і мені допомогти?😊 Вітаю!
-
Якщо на федеральному етапі при подачі документів я виявив , що в одному перекладі є помилка, якщо її виправити на фотошопі , нічого страшного не буде. Оригінали як є , а в перекладі просто літеру заміним , хтось так робив?
-
Вітаю! Дуже швидко все вийшло!
-
Ще +5 постійних резидентів Канади! Величезна подяка Дмитру та Василю за вашу колосальну роботу, завдяки вам адаптація в Канаді та імміграція були дуже легкими! Також подяка усім учасникам чату, які ділилися досвідом. Отож, наш #timeline : Листопад 2023 - в чоловіка минуло 6 міс. роботи, здав тест з англійської, подав EOI (SWM, 853 бали), отримав LAA, подав заявку; 25 січня 2024 - номінація; 8 лютого 2024 - прийнята заявка на ПР; 23 травня 2024 - AOR, запит на біометрію; кінець червня - зарахували медогляд (мабуть найщасливіший етап); 5 липня 2024 - Портал 1 (Монреаль); 29 липня 2024 - Портал 2 (після нагадування про себе); 31 липня 2024 - eCopr! Нюанси, які можливо цікаво: - довідка про несудимість з Дії і просто перекладена 😁; - довідку ОК-5 не подавали, лише референси, написані одразу на англійській мові; - резюме не писали; - чоловік не служив, одразу з аплікацією подали тимчасове посвідчення військовозобов'язаного і жодних дозапитів не мали.
-
t.me/uccmb/174520
-
Щиро дякую
-
Пане @western9, я хочу скористатися Вашим #lifehack і, оскільки я подавалася по SWO (speacial measures for Ukraine) 5 місяців тому, які оновлені дані краще показати зараз MPNP? Я думаю їм відправити 'свіжий' бенк стейтмент за останні 3 міс і сертифікат про закінчення курсів англійської
-
Приходив лист. 3 неділі назад зайшла, аплікації немає. Я їм написала. Відповіли. Написали, що треба зробити. Всё зробила пошагово як написано, знайшла в свій акаунт, пусто. Написала ще раз, чекаю на відповідь 2 неділі.
-
youtu.be/k0amYKyWFFI?si=3P_qd6DuGlj-6bxp
-
Вітаю, громадо. Чи може хтось, будь ласка, показати як виглядає довідка про несудимість з Польщі? Я півроку мешкала в маленькому містечку та попросила друзів зайти в установу і взяти для мене довідку. Ця довідка в мене вже на руках, але можливо для ПР вона має не той формат і потрібно замовляти в Варшаві нову?
-
Ви її точно засубмітили ? Лист підтвердження приходило?
-
Буду вдячна, якщо зможете підказати, як продовжувати документ для дитини. Бо знаю тільки як то робити для дорослих. Буду вдячна за посилання чи будь яку іншу інформацію
22 Jan 2023, 05:40
177361/230580
2 minutes ago