Імміграція до Манітоби
-
Вітаю! У мене питання на рахунок "статусу у Канаді". У дітей закінчиться термін дії паспорта та study permit 10 серпня, паспорти нові готові, але не прибули ще до консульства. Я ще 11 липня подала документи на visitors records і також додала пояснювального листа, що ще чекаємо нові паспорти, і як тільки вони будуть у Канаді, я їх додам до аплікації. Така ситуацію після 10 серпня буде рахуватися, що діти без "статусу у Канаді" чи все добре і я даремно переймаюсь. Дякую за відповідь
-
А запит на здачу біометрії приходить на кожного дорослого окремо? Просто коли дізнавався про здачу у Львові то нічого не питали про оплату, просто сказали що потрібні дані з того запиту. Якщо для прикладу у сім'ї двоє людей і прийде на кожного запит то у чому проблема одному здати тут і одному в Україні?
-
Статуси оформлення документів: • Інформації не знайдено; • Документи прийнято /дата/. Здійснюється перевірка даних; • Дозвіл на персоналізацію паспорта надано /дата/; • Дані відправлено до центру персоналізації /дата/; • Документ персоналізовано; • Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу Міграційної служби /дата/; • Документ доставлений до підрозділу Міграційної служби /дата/ та може бути отриманий заявником. * • Документ доставлений до підрозділу Міграційної служби /дата/ для подальшої передачі до ЦНАП/центру обслуговування «Паспортний сервіс». ** • Документ доставлений до ЦНАП/центру обслуговування «Паспортний сервіс» /дата/ та готовий до видачі. ** • Під час персоналізації документа ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» виявлено помилку в наборі даних /дата/. Вам необхідно особисто звернутися за місцем подачі заяви-анкети. *** • Відмовлено в оформленні документа /дата/. Для отримання детальних роз`яснень рекомендуємо звернутися за місцем подачі документів. Примітки: * - при подачі заяви-анкети до підрозділу Міграційної служби; ** - при подачі заяви-анкети до ЦНАП/центру обслуговування «Паспортний сервіс»; *** - якщо в процесі персоналізації документа було виявлено технічні помилки (неякісне фото, оцифровка відбитків пальців тощо).
-
Вітаю Статус, що паспорт персоналізований - це значить, що він лише надрукований в Києві…нічого більше Коли готовий до видачі - там так і буде написано
-
Якщо ви подались то маєте листи на пошті,зайдіть таким чином.
-
Цікавить чи вкладали ви код з «резерву»?
-
Чи є тут хтось, хто нещодавно робив довідку про несудимість, надсилаючи документи до Едмонтона?
-