Імміграція до Манітоби
-
justis.nl/en/products/certificate-of-conduct Приблизно 1 місяць, щоб отримати довідку.
-
Вітаю Статус, що паспорт персоналізований - це значить, що він лише надрукований в Києві…нічого більше Коли готовий до видачі - там так і буде написано
-
Якщо ви подались то маєте листи на пошті,зайдіть таким чином.
-
Ми намагались, але відкриває чисту форму
-
Добрий вечір. Просто зайдіть в свій аккаунт на IRCC та перевірте.
-
Якщо у Вас є контакт ім.адвоката, поділіться в особисті. Дякую заздалегідь
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка чи можу я передивитись свою інформацію в IRCC, коли подавалась на продовження WP?
-
Цікавить чи вкладали ви код з «резерву»?
-
Чи є тут хтось, хто нещодавно робив довідку про несудимість, надсилаючи документи до Едмонтона?
-
Добрий вечір!Підкажіть, будь ласка: На федеральному рівні обов’язково додавати National ID для депентанд дитини? Картка є, але вона вже прострочена.Чи може додати, яка вже є, і писати пояснювальний лист? Дякую.
-
Самий прикол в тому,що я замовляв у консульстві до прийняття того закону і я встиг отримати,а ті хто в ДП документ,їм просто не віддають,це якийсь сюр
-
@rinkaa_r може підкаже, як це перевірити
-
Чоловік замовляв паспорт у ДП Документ в Польщі ще до прийняття закону, але йому його не видали. Вони не відповідають чи паспорт у них, а в додатку (при відстеженні) пишуть, що паспорт персоналізовано, але чи готовий він до видачі незрозуміло
-
Якщо протермінований паспорт, то і перміт також буде. Якщо людина без дійних документів у Канаді, то хіба на біженство подаватися. На жодну іншу імміграційну програму ви не будете кваліфіковані. Але в чому проблема оновити Резерв+? Знайомі без проблем отримали паспорти в Торонто.
-
Чоловіки, чи є в чаті ті, у кого вже протермінований паспорт чи ось-ось вийде термін? Які ваші дії? Куди писати? Чи звертатись до імігр.консультантів? Дякую
-
Wrong chat
-
Хех, ну тоді як Wes написав, думаю нічого страшного не буде, аж три перміти, все легально) головне що останній дієвий
-
Просто залиште цей стовпчик, це для квебеку
-
А у іміграційного офіцера не буде здивування "а навіщо ще один"? бо це вже третій вп з тим же самим терміном дії: 1-й вп - стандартний (отриманий по прильоту в Канаду), 2-й вп - зняття обмежень після медогляду, 3-й вп - невдала спроба продовження терміну дії
-
Підскажіть будь ласка , а що значить QSW? Якщо я не маю чогось то просто пропускати цей пункт? Чи ставити галочку перед QSW?
22 Jan 2023, 05:40
177619/229174
about a minute ago