Імміграція до Манітоби
-
Так. Все правильно
-
люди підтверджують колишню роботу навіть коли компанія вже закрилась. Достатньо отримати цей реф лист від свого керівника або з відділу кадрів, як я це розумію. Ось скрін з офіційного джерела —>
-
Виходить, що саме ця програма для вас не підходить?
-
Дякую за відповідь Проблема з reference letter в тому, що моє минуле місце роботи зараз знаходиться на окупованій території, тож отримати його це задача майже неможлива😶
-
Підкажіть будь ласка хто у Львові здавав біометрію, скільки часу зайнала процедура, якщо запис на конкретну годину?
-
ні, бо в трудовій нема інформації про ваші обов'язки, скільки часу ви працювали на тиждень/рік. Треба референс лист, пошукайте в чаті, його вже обговорювали не раз і лінкі на офіційні джерела скидали. Шукайте за словами "reference letter"
-
Трудова книжка підходить як доказ досвіду роботи?
-
Якщо ви набираєте 60 балів з досвідом з України, то вам треба буде підтвердити той досвід довідками з України. Податись на номінацію ви можете через півроку досвіду в Манітобі, однак самого цього досвіду мало.
-
Добре, дякую
-
4 місяця чекав
-
Добрий день. Можете, будь ласка, надати, посилання на обов’язки по НОКам? Дякую
-
З мого досвіду тільки цей тест потрібен на першому рейсі а всім інших він не турбує але ж хто його знає що потребує той чи інший офіцер
-
А так то да 71 година після теста ви можете летіти
-
Дякую
-
Чим ближче до вильоту тим краще, менше питань буде до вас у офіцерів якщо ви з пересадками, бо у кожного свої правила
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, я правильно розумію, що ПЦР тест діє на протязі 72 години? Тобто, якщо в нас виліт у вівторок рано вранці, то у неділю вранці ми можемо здати тест? Дякую
-
Та немає за що👍!
-
Дякую за відповідь, мені як інвалюду 2-ї гр. Pesel допоможе. А там і роботу можна знайти.
-
Особисто я з дітьми чекала 1,5 місяці на візи у Польщі,ми оформили Pesel.Це ніяк не впливає на рішення.
-
Перепрощую ще раз, може підкажете, в ЄС мені не можна оформлюватись як вимушено переміщена особа?
22 Jan 2023, 05:40
17762/229622
9 minutes ago