Імміграція до Манітоби
-
Self
-
А Ви вже отримали нову картку?
-
Я перевірила наші карти і так зрозуміла, що є як би головний card holder та його dependents (spouse or kids). Тоді здається треба мені від свого імені заповнювати?
-
Так, це може бути правдою Бо ми з подругою працюємо на одному підприємстві, різниця між подачею на номінацію близько двох місяців. За нас обох MPNP написало ейчару. Статус помінявся в обох одночасно. Я подавалась раніше - вже з номінацією, вона ще чекає Тож це цілком логічно 👍
-
Я написала аплікант та і все
-
Підкажіть будь ласка . Чи треба підгружати в супортінг документа досвіди робот з Польщі та з минулого. Докази що жив у Польщі , чи залишили це і якщо попросять то тоді вже надавати ?
-
Хто обновляв Health card онлайн після отримання нового WP, допоможіть, будь ласка. Чоловік заповнює від свого імені форму, але в кінці цієї форми питання: relation to Applicant. Щось не розумію, він же і є аплікант, це ж він для себе цю форму заповнює. Допоможіть хтось, будь ласка!
-
Можу доповнити. Коли мій чоловік був у процесі розгляду на номінацію, то HR сказала, що отримала запити (не дзвінки, а листи) від IRCC по кількох українцях протягом тижня. Ті люди подалися були в різний час від 5 до 1 місяця. От скільки вже підтверджень!
-
діти є різні ))) для дітей старше 18 , краше оновити ? І чи можна додати оновлені довідки як почнеться навчальний рік ( бо нікого не знайти на канікулах) вже після сабміту аплікації :
-
Спробуйте пізніше ,це в них проблема