Імміграція до Манітоби
-
Добро дня друзі. Якщо в процесі номінації змінити адресу, треба повідомити офіцерів? Або адреса тільки для того щоб прийшли документи? Тому що на старій адресі залишається сестра жити
-
То не так критично, особливо якщо діти малі, не мають 18 років.
-
t.me/ManitobaLife/246704
-
Доброго ранку , чи треба оновлювати довідки про навчання дітей на федеральний . Бо номінацію чекали 10 місяців і вже пройшов повний навчальний рік ?
-
Доброго дня. Підкажіть як перекинути долари з України в Канаду
-
Дякую
-
Потрібно перекинути власні кошти на кредитку і платити. Так, ліміт зняти на суму оплати.
-
Підскажіть будь ласка хто оплачував кредиткою CIBC на федеральному етапі якщо там ліміт 2000 Треба підвищити ліміт для сплати ?
-
А ще є люди у яких не тільки перміт а паспорт скоро закінчується
-
Дуже багато хто з нас в однаковій ситуації, так як багато хто приїхав у 22 році і в нас перміти до 25. Все буде добре, якщо що зробите Бріджінг WP.
-
Головне, що є номінація. У вас фактично є 9 місяців на федеральний етап. За 3 місяці та 17 днів прийде AOR (багато хто отримав AOR саме в той день). І ви зможете податися на bridging open work permit.
-
Так я також маю номінацію , але не маю листа від провінці . То я зможу подати пізніше чи потрібно до 31 липня все зробити ? На федеральному декілька днів , а закінчується WP 13 травня , 2025 . Читаю що багато заявок повертають через помилки . От думаю якщо повернуть заявку мені гаплик 😔
-
Якщо не отримаєте портал 1 протягом 4 наступних місяців, то ось тут є шаблони. Ви можете додати опис вашої ситуації. t.me/uccmb/215237
-
Дякую!
-
Особисто я думаю, що у вас достатньо часу для отримання ПР. AOR прийде за 2 тижні. Але, якщо за наступні 6 місяців не отримаєте eCoPR, то подавайте на bridging open work permit. Хоча краще просити IRCC розглянути ПР заявку, щоб не платити свіжі гроші за непотрібні перімти
-
Будь ласка, додавайте скріншот, де ви це вказуєте, дуже багато різних форм, адміни не все пам'ятають.
-
Якщо я в Канаді знаходжусь 1 рік і 6 місяців , на федеральному етапі можна так написати чи треба конкретно в днях рахувати?
-
Просто в нас ще WP 11 місяців і вже 3 місяці як подалися на федеральний,я думаю є сенс продовжувати чи ні,AOR ще нема
-
Вони продовжували обом дорослим перміти та дітям study permit та візитор рекордс. Купа грошей на сім'ю із 4 осіб :).
-
А скажіть,так можно продовжити тільки основного заявника,чи чоловік/жінка також?
22 Jan 2023, 05:40
177840/230456
less than a minute ago