Імміграція до Манітоби
-
Уже боюсь зайвий крок зробити😅
-
Не думаю, але я ж не офіцер 😂
-
ще тиждень попрацювати та поміркувати є)) але чутки про можливі беклоги ходять у провінційній програмі (серед місцевих індусів, які дуже довго сидять там), тому і питаю ))
-
Так, я це розумію. Але коли ці всі пункти будуть виконані чи не стане перешкодою ця допомога, на яку я їх зараз подам?
-
Ви не можете їх далі спонсорувати відразу. Аж коли самі отримаєте ПР, проживете кілька років у Канаді у статусі ПР і матимете відповідний дохід. Саме спонсорство означає, що ви на 20 років берете зобов'язання їх утримувати.
-
Ну таке. Доки думаєте, то може вже б пройшли по провінційній програмі 😁
-
А якщо далі їх спонсорувати?
-
Вони не є у вашій аплікації, не думаю, що якимось чином це має вплинути
-
На федеральному етапі ваші аплікації анонімно розподіляють по офіцерах. Вони не бачать зразу чи ви приїхали по CUAET. Аж коли відкрита анкета, де вказана візова історія.
-
ніяк ще не вирішили чи є сенс йти через ЕЕ профіль, або через провінційний портал
-
@weswestern яка ваша думка по цьому питанню? Чи вартує подаватись на допомогу ТАР бабусі і мамі? Чи може це зашкодити імміграційним процесам для нас?
-
так, я це зрозумів, дякую. зараз десь 2 місяці у середньому чекають номінацію. Цікаво як-раз що далі )
-
Це не ПР, а номінація.
-
Це не реально. Якщо людина приїхала по CUAET, то 1-2 місяців на номінацію, 22 місяці на федеральному етапі. Не берусь сказати зі 100% ймовірністю, але чистих CUAET, які отримали ПР, ще просто не може бути
-
тобто вже хтось отримав PR, хто подався з весни? (SWO)
-
Так, звичайно що є. Тут є вже люди, які подалися на федеральний етап. Він такий самий, як і для всіх, незалежно чи ти по CUAET чи ні, чи ти українець чи філіпінець. CUAET до імміграції не має жодного відношення.
-
а що потім, є в когось вже досвід на федеральному етапі після CUAET?
-
Написала одна аплікантка, що з моменту відправлення всіх документів пройшло тільки 4 тижні, а вже сьогодні отримала номінацію. От така швидкість😁 Сподіваюся, до всім попадуться такі офіцери, які швидко розглядатимуть справу.
-
Стосовно страхування я не підкажу. Але у Вінніпезі є клініка для low income, там є різні сервіси. Ми користувалися, на початку, стоматологом. Там надають перекладача, якщо потрібно. Mount Carmel Clinic www.mountcarmel.ca/contact/ Можете їм написати, та може вони щось знайдуть для мами та бабусі. Також ще пошукайте у чаті Українська Манітоба, там наче щось таке обговорювалося
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
1778/229182
38 minutes ago