Імміграція до Манітоби
-
Це коли вже прийде в аккаунт, що апрувнули перміт, і він іде до нас, тоді піти на пошту?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка до якого NOC входить професія caretaker?
-
Ask Canada post about forwarding your mail to new address
-
Ви можете замовити послугу перереєстрації на пошті. Уся кореспонденція буде надходити на нову адресу
-
Зробіть переадресацію на Канада пошт
-
Підкажіть будь ласка Подались у березні на продовження ворк перміт , ще досі чекаємо відповідь. Але вирішили змінити адресу приживання. Хто може надати контакти, як змінити адресу для доставки ворк перміту?
-
Так. Плюс canada.ca
-
Їх перевіряти на сайті відповідної провінції?
-
Дякую велике ,також щойно знайшов це ,якщо я правильно зрозумів,створити word файл ,додати три ячійки в таблицю дописати туди працю ,дописати розьяснення ,перевести в пдф і додати разом з основною формою підписаною від руки ?
-
Ні, не тільки. Є понад 100 різних імміграційних програм.
-
Я так розумію тепер тільки через пул Express Entry?
-
Підкажіть, як зараз можна потрапити в Канаду? Товариш питає, дуже хоче, та на візу CUAET не подавався. Як ще можна отримати open WP? Та чи складно знайти працедавця який би зміг зробити запрошення? Дякую
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=016&top=4
-
Доброго дня! Вибачте будь ласка що пишу не по темі! Якщо хтось їде з України до Канади, прошу, напишіть в особисті!
-
Не можу знайти в самій формі що робити коли не можеш додати всю працю ,перерив все
-
Якщо у вас є ворк перміт, то у ворк перміті дата завершення.
-
Все фіксується, коли Ви проходите вибірку. До того часу маєте редагувати. Рік повністю має попадати у 5 років.
-
Дякую!
-
Головне, що ви їх повідомили.
-
Привіт! Можна поцікавитись чи вийшло отримати довідку і скільки часу це зайняло?
22 Jan 2023, 05:40
178007/230735
5 minutes ago