Імміграція до Манітоби
-
Так. Плюс canada.ca
-
Їх перевіряти на сайті відповідної провінції?
-
Дякую велике ,також щойно знайшов це ,якщо я правильно зрозумів,створити word файл ,додати три ячійки в таблицю дописати туди працю ,дописати розьяснення ,перевести в пдф і додати разом з основною формою підписаною від руки ?
-
Ні, не тільки. Є понад 100 різних імміграційних програм.
-
Я так розумію тепер тільки через пул Express Entry?
-
Підкажіть, як зараз можна потрапити в Канаду? Товариш питає, дуже хоче, та на візу CUAET не подавався. Як ще можна отримати open WP? Та чи складно знайти працедавця який би зміг зробити запрошення? Дякую
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=016&top=4
-
Доброго дня! Вибачте будь ласка що пишу не по темі! Якщо хтось їде з України до Канади, прошу, напишіть в особисті!
-
Не можу знайти в самій формі що робити коли не можеш додати всю працю ,перерив все
-
Якщо у вас є ворк перміт, то у ворк перміті дата завершення.
-
Все фіксується, коли Ви проходите вибірку. До того часу маєте редагувати. Рік повністю має попадати у 5 років.
-
Дякую!
-
Головне, що ви їх повідомили.
-
Привіт! Можна поцікавитись чи вийшло отримати довідку і скільки часу це зайняло?
-
Доречі Таке питання Якщо вказувати стаж за останні 5 років то це на даний момент з 07.2019 по 07.2024 І наприклад була работа з вересня 2019 по жовтень 2020 Зараз це попадає в ті 5 років, але через пару місяців вже буде поза цим інтервалом Потрібно буде відредагувати заявку, чи головне щоб на момент подачі було актуально??? І в який момент воно випадає з урахування Як тільки не вміщає 1 рік? Чи доки цей рік хоч частково попадає в той 5 річний інтервал???
-
Хтось має досвід зміни роботи після отримання номінації? Ситуація наступна, отримав номінацію і через декілька тижнів змінив роботу. Заповнив форму, прикріпив новий офер, і чекав. Не було жодної відповіді, я їм відправив листа і мені сказали перезаповнити форму, я то зробив, і протягом 10 робочих днів знову 0 відповіді. Перезаповнив ще раз. Позвонив їм, сказали по телефону що можна подаватися на федеральний. Я подав на федеральний. Але досі ніякої письмової відповіді від mpnp. В результаті вийшло що подався зі старою номінацією, але ніде не сказано що треба отримати нову номінацію, просто є вимога повідомити їх, що я і зробив. Нова робота має кращий teer, зп, бенефіти.
-
Так ,зараз пошукаю ,дякую
-
Вам потрібно 8 записів? Там є інструкція, що роботи у даному випадку. Читайте уважно. Потрібно створити файл і додати потрібну інформацію
-
Там 5 мені потрібно 8 колонок
-
Робота
22 Jan 2023, 05:40
178013/231594
10 minutes ago