Імміграція до Манітоби
-
Доречі Таке питання Якщо вказувати стаж за останні 5 років то це на даний момент з 07.2019 по 07.2024 І наприклад була работа з вересня 2019 по жовтень 2020 Зараз це попадає в ті 5 років, але через пару місяців вже буде поза цим інтервалом Потрібно буде відредагувати заявку, чи головне щоб на момент подачі було актуально??? І в який момент воно випадає з урахування Як тільки не вміщає 1 рік? Чи доки цей рік хоч частково попадає в той 5 річний інтервал???
-
Хтось має досвід зміни роботи після отримання номінації? Ситуація наступна, отримав номінацію і через декілька тижнів змінив роботу. Заповнив форму, прикріпив новий офер, і чекав. Не було жодної відповіді, я їм відправив листа і мені сказали перезаповнити форму, я то зробив, і протягом 10 робочих днів знову 0 відповіді. Перезаповнив ще раз. Позвонив їм, сказали по телефону що можна подаватися на федеральний. Я подав на федеральний. Але досі ніякої письмової відповіді від mpnp. В результаті вийшло що подався зі старою номінацією, але ніде не сказано що треба отримати нову номінацію, просто є вимога повідомити їх, що я і зробив. Нова робота має кращий teer, зп, бенефіти.
-
У чоловіка між початком роботи в Канаді та закінченням роботи в Україні було трохи менше тижня. Бо він працював віддалено і в нього є лист від роботодавця з України з крайнім строком його роботи. До цього в Україні в нього неприривний стаж (3 тижні тому не хватало лише 1 місяця). На 1 серпня буде рівно 5 років безпреривного стажу, якщо не враховувати ці 6 днів в Канаді коли він був без роботи. То якщо ми Відредагуємо на 1 серпня, то ці 5 днів без роботи в Канаді також не можна округлювати? Дякую.
-