Імміграція до Манітоби
-
Ну я б відправив тільки форму із підписом.
-
Ні ,запита не було ,це я сам знайшов помилку і виправив,і додав через веб форму з описом що я зробив
-
Якщо вам прийшов запит на imm5669, то там дуже детально розпочали, що потрібно зробити 1. Скачати форму 2. Заповнити 3. Підписати 4. Завантажити через портал чи вебформу.
-
Я скачав свою аппликацию в пдф и просто виправ ,я форму не качав ,чи так не можно було робити
-
Там є місце для підпису.
-
Так ,там в навчанні в датах були пропуски я виправив в своїй скаженій формі і відправив ,підпис не ставив
-
5669? Background declaration?
-
Зрозумів якщо ,я корегував форму 5469 с датами було не правильно її потрібно роздрукувати і підписати ?а там е місце для підпису ?
-
Якщо через вебформу щось посилаєте, то потрібно роздрукувати, підписати, відсканувати та відправити. Там чітко це пише в інструкції
-
Підпис чи від руки написане ім'я та прізвище має бути обов'язково
-
Там і не потрібно підпису ,просто заповнити форму
-
В моєму випадку, я як раз не із розумних і все одно ще чекаю 😂
-
Як я бачу манітоба обирає потребує людей у професії де більш тяжко але не складно а розумники не треба взагалі
-
Підгружала мілітарі форму при подачі на федеральний етап, тобто одразу, але підпис - прізвище імʼя в файлі, не друкувала, не сканувала. Це критично? Краще надіслати заново через форму?
-
Я чув, що навіть була ініціативна група від тих, хто довго очікує номінацію, вони намагалися чи таки зустрілися із міністром імміграції провінційного уряду. Але то не дало ніякого поштовху 😁
-
Це зрозуміло, що складно. Адже я бачив у чатах, що люди які працюють продавцями у рітейлі отримували швидше ніж висококвалифіковані професії. Хоча з боку логіки треба було б бути інакше?)
-
Розкривати таємниць, як працює MPMP, ми точно не будемо 😁, бо всього детально і не знаємо. Скажу тільки, що MPNP працює відповідно до внутрішніх процедур і, можливо, там є дещо про поточні пріоритети провінції щодо конкретних професій. У будь якому випадку імміграція - це складний процес, який вимагає терпіння.
-
Доброго дня, може хто з адміністраторів знає хоч яку інформацію як працює ця система? Як трапляється, що хтось подався ще минулого року і досі не отримав номінацію, а хтось два місяці тому и вже подається на федеральний етап? Мені дуже хочеться вірити що є хочь якась система, мабуть залежність від NOC, або ще чогось. І ще мені колега розповідав, що з його знайомим трапилось таке, що змінили офіцера який розглядав справи і їх не передали новому офіцеру, то вони просто не рухались. Якби була хоч якась система, наприклад розглядають справи з грудня,січня і так далі. А так виходить якісь хаос, як на мене
-
Я думаю краще с такими питаннями не в імміграційний чат Та загальний t.me/ManitobaLife
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка сайта з підготовчими тестами на водійські
22 Jan 2023, 05:40
178070/230160
about a minute ago