Імміграція до Манітоби
-
Не вчився, але він отримав цю професію) в описі пише диплом , чи курси підвищення кваліфікації або досвід кілька років
-
Тобто нема? Не вчився чи загубив?
-
Дай Бог тепер розібратися скільки потрібно мати досвіду якщо немає диплому 🥲🥲🥲
-
Ок, можливо і 2, подавайтеся без англійської, але з часом таки здайте та долучіть. В аплікацію можна вносити зміни. А той папірчики з курсів не потрібний. НОК дозволяє не здавати.
-
Ну не завжди. Нам тільки запит на резюме прийшов через два тижні після повторного зарахування медікал.
-
та ясно, що відрізняються думаю ви би помітили що заповнюєте інформацію для Квебеку
-
Але він не просто механік звичайних авто , я пошукала по noc і тут пише що це teer 2)
-
Можна знайти, клацаючи по порядку ноки. В будь-якому випадку йому треба здавати англійську. Порахуйте свої бали та гляньте прохідні бали вибірок - зрозумієте для чого англійська.
-
А ці форми чимось відрізняються,місяць назад заповнював
-
Може хтось може проконсультувати по цій темі 👌😌 Чоловік працює механіком який створюю пожежні машини, хоча не має освіти в цій сфері)
-
7312
-
Пожежні машини? Це інший тір
-
Сиділа щойно заповнювала аплікацію і перевірила, що зараз дійсно перекидає на форму Квебеку Правда я завчасно скачала потрібну форму раніше
-
TEER 4 - Mechanical assembler 💁♂
-
Механік асемблер , по моєму 3
-
Тір 0-3?
-
Нема …
-
Якщо є трохи англійська - нехай здає навіть з високим тіром.
-
В нас насправді це велика проблема, але на роботі в чоловіка хочуть зробити курси англійської після якої видадуть сертифікат що вони володіють достатнім рівнем ) дякую❤️
-
НІ, там один стовпчик. Там справді форма для Квебеку або я щось не розумію.
22 Jan 2023, 05:40
178208/232405
3 minutes ago