Імміграція до Манітоби
-
Якщо не має що сказати по темі ,то просто не відповідайте безглуздим коментом .
-
Зрозуміла, дякую
-
Краще їм зателефонувати
-
А ви не знаєте як багато часу займає щоб вони додали? Бо у мене вийшов вже термін в 30 днів які вони давали, не розумію чому досі не додали
-
Буде написано, що документи додано до файлу і вони їй розглядають
-
Підкажіть, чи буде видно в кабінеті що документи додали до мого аккаунту? Отримала емейл 1,5 тижня тому, що вони отримали додаткові доки на пр і досі в кабінеті пише, нам потрібні додаткові документи!
-
Якщо у вас оплачувана відпустка, то взагалі немає проблем. Їдьте собі на здоров'я.
-
Зазвичай, на холд не ставлять, але все буде на розсуд офіцера, можливо, як і в тому випадку, якщо вашому роботодавцю теж в цей період подзвонять (якщо ви надовго). А можливо нічого не буде. Це ніхто не знає. Їзжайте собі спокійно. Від вас тут нічого не залежить.
-
В тому і справа, що висить in process вже більше місяця, роботодавцю ще не дзвонили, відпустка на наступному тижні
-
Я також поїду до Європи
-
Там людина була у відпустці за власний рахунок, якщо я не помиляюся, і взагалі поїдала в Європу на час відпустки
-
Не слух ,в чаті був цей кейс
-
Дякую,як раз це описував )
-
Ні, не зупиняється на час відпустки. Це якийсь слух.
-
Це ніхто не слідкує. В чаті був випадок, коли подзвонили роботодавцю, взнати про апліканта, а він якраз був в відпустці, то тоді і поставили на пару тижнів на холд, поки він не повернеться. Але це суто збіг обставин.
-
звучить як щось неможливе
-
І Ви думаєте, що це потрібно знати та слідкувати за Вами, що Ви там робите? Ви зараз серйозно? Це Ваша відпустка та розгляд справи, яким боком один до одного?
-
Був такий випадок у чаті
-
Це зрозуміло, я про інше, що саме заявку призупиняють розглядати поки не повернешся з відпустки
-
Відпустка завжди записується в робочі години та не перериває Вашу працю далі на того самого роботодавця
22 Jan 2023, 05:40
178517/229773
4 minutes ago