Імміграція до Манітоби
-
Відпустка завжди записується в робочі години та не перериває Вашу працю далі на того самого роботодавця
-
Чи зупиняється процес розгляду заявки на провінційному етапі на час відпустки? Десь таке читала, здається…
-
Щось у вас все якось затягується з процесами. По темі не підкажу. Але може якось карму почистити, чи свічку поставити. 🤔
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Таке трапляється . В чаті був такий випадок ,людина отримала номінацію через пару тижнів . Бо по таймлайн у всіх майже це 3 місяці .
-
Доброго дня! Чекаю на номінацію майже 10 місяців. Місяць тому статус змінився на In process, а вчора знов на Received. Я у розпачі((( В когось таке було? Це означає що мою справу відкрили, а потім вирішили відкласти?
-
Якщо вже майже пройшло 5 місяців ,від дати подачі на федеральний етап ,а AOR так і не прийшов ,чи є сенс їм нагадати про себе ?
-
Дякую
-
У списку є nephew or niece, aunt or uncle? Немає.
-
Підкажіть будь ласка чи може племінник податися на пермент резідет по програмі фамілі через рідного дядька Дякую
-
Як звільнилися - надати ROE. Як знайшли роботу - додати employment verification letter or job offer.
-
Тобто навіть коли звільнюся і не буду працювати тоді теж треба повідомити, чи лише коли найду іншу роботу? Дякую
-
Не повинно адже ви виконали умови номінації, але повідомляйте про зміни через IRCC webform.
-
Доброго ранку. Отримала номінацію по SWO та подалася на федеральний етап. Якщо я зміню роботу чи звільнюся, чи це вплине на федеральне рішення?
-
Вам повинен прийти лист на біометрію. Там все розписано, і куди нажати щоб записатись. В Вінніпезі декілька адрес. Ми подавали до 31 березня. Біометрію мама сдавала в тому місяці, нічого не платили.
-
@banofbot
-
@banofbot
-
@banofbot
-
Доброго ранку всім! Підкажіть,чи можна якось оскаржити рішення IRCC про відмову в продовженні ворк перміту?
-
@banofbot
22 Jan 2023, 05:40
178536/230031
31 minutes ago