Імміграція до Манітоби
-
отримали з чоловіком сьогодні нарешті AOR 🥳 заявку на федеральний засабмітила 8 квітня. прийшов також запит на біометрію, я оплачувала відразу при подачі, на завтра записалися. але цікаво, що коли підвʼязала PR аккаунт до IRCC аккаунту, то біометрія там підтягнулася стара. поясніть мені хтось будь-ласка, для чого їм та повторна біометрія🌝 якщо попередня діє до 2032.. і коли ми здамо, то нова біометрія просто підтягнеться, нам не потрібно нічого завантажувати самостійно ?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка в графі relatives and friends при заповнені на номінацію, звʼязок через роботу. Але маю двоюрідного брата ще без статусу і невідомо його плани на майбутнє, чи обов’язково його вказувати?
-
Так, але с діючим паспортом. Уряд Канади, ще не бачить и не розуміє, що чоловіків обмежують
-
Дякую всiм за вiдповiдi та пiдтримку🙏🌷 Дуже за це все переживаю, потрiбно мати змогу виїхати з Канади до Європи, щоб забирати батьків, бабусю, котiв та собак. Мiсяць тому я дзвонила в ircc, і мені сказали, що не можу виїжджати (попри те, що ворк перміт старий до 25 року вересень)
-
Я подавалася в той час, що і Ви. Ворк перміт видали до кінця строку паспорту. 8 квітня зарахували біометрію, а 16 квітня було рішення. В знайомих зарахували біометрію мені здається 16 квітня, а рішення отримали 22 чи 23 травня.
-
Скоро дізнаєтесь) все буде добре, а як інакше
-
Декілька днів зазвичай
-
Принаймні, пам'ятаю щось таке від уряду мб