Імміграція до Манітоби
-
Два місяці тому
-
Створив активний аккаунт
-
LMIA для закритих пермітів, і також роботодавець повинен за це оплачувати і виконати певні дії. Ви вже створили активний профіль у ЕЕ чи просто порахували бали?
-
О, за це величезна подяка, буду розмовляти з роботодавцем
-
Тому що у вас не має LMIA.
-
Який емейл? Про відбір? По СЕС було всього 2 вибірки у 2024, з балами понад 500. Шансів з такими балами саме для СЕС майже немає.
-
Єдине що не розумію це те, чому в графі Arranged employment стоіть нуль. Маю джоб офер, професія по NOC2021 третього тиру (Flat roofer)
-
Дуже дякую!
-
Здавала 3 липня, то така була опція на та варіанти правильного написання. Моя вам порада для здачі CELPIP замовте ще декілька платних тестів, вони дуже допоможуть вам. І там є варіанти speaking and writing для різних балів для прикладу.
-
Я та багато моїх знайомих чекали 11 місяців
-
Так
-
Заповнив заявку, буду чекати емейл. А поки що скину таблиці з балами які мені показуе моя заявка на IRCC
-
Добре, дякую
-
Я про те, що ваш бал дуже низький. Перевірте результати вибірок, у першому лінку, який я вам скинув. СЕС всі 500+ балів.
-
Це мені показуе в статусі заявки на ircc
-
Ви перевіряли score по ЕЕ draw? Мені також здається, що по CEC бал більше 500 завжди. www.canadavisa.com/express-entry-invitations-to-apply-issued.html Офіційна інформація тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations.html
-
Здавав у квітні, підкреслює і вірний варіант слова також можна вибирати 👍 І найважливіше для мене - це балакати просто в мікрофон комп'ютера, а не з реальною людиною. Якось не так нервую 😂
-
Вітаю! Підкажіть, будь-ласка, чи вплине (негативно) на отримання PR навчання в університеті в Канаді. Маю намір отримати study permit та вступити в магістратуру. На даний момент очікую на отримання номінації по SWO. Дякую!
-
Добрий день, як вважаете: Чи реально отримати піар за програмою СЕС з таким скором?
-
Привіт) Підкажіть будь ласка чи хтось подавався на продовження WP, після 31 березня. Чи є ті, кому подовжили ? Я не продовжила в березні, бо була впевнена що PR близько, але все змінилось. Мамі і чоловіку продовжили ще на 3 роки, але це ми подавали ще до 31 березня, в мене до 2025 року.
22 Jan 2023, 05:40
178690/228962
2 minutes ago