Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Якщо знайомий прилетиш через Калгарі , а не через Торонто , то йому там також видадуть всі ті ж самі документи, там такий же міграційний офіцер його буде приймати, чи процедура буде відрізнятися від той , що відбувається в Торонто коли прибуваєш до Канади? Хтось мав такий досвід
-
Я зараз в процесі очікування номінації, хочу створити вже аккаунт і поступово заповнювати заявку на PR. Чи мая ця заявка expiry date в системі?
-
Добре. Дякую
-
Перехожу по ссилці, що вони вислали. То є на сайті, де завантажували фото на Портал 2. І має бути під фотографією, але там нічого
-
Та ні, перехожу по ссилці, що вони вислали. То є на сайті, де завантажували фото на Портал 2. І має бути під фотографією, але там нічого
-
Добрий день Маю таке питання. Ми отримали імейл, що ми стали резидентами канади, і нам вислали eCoRP на ПР портал. Його треба скачати на протязі 30 днів. Вже третій день перевіряю ПР портал, там нічого немає, хоча на IRCC сайті показує номер eCoRP. Кого не запитаю, мали одразу eCoRP. Чи то вже треба до них дзвонити, що щось не так? Чи просто чекати?
-
Доброго ранку! Скажіть, будь-ласка, на федеральному етапі треба подавати Criminal Record Check в Канади?
-
У Id картки є термін завершення дії
-
А ще не вказала нічого в government positions. Якщо в вас ще є терпіння чи не могли б ви скинути? Та в тревелс не вказала по дітях нічого бо немаю А ще таке питання потревелс: по чоловіку вказала що він не подорожував (в нього немає жодної відмітки в паспорті бо він їхав з укр паспортом - загран зробив вже тут в Канаді). До війни не подорожував, як в Канаду заїхав не виїзжав нікуди. Я написала лое про це все але наразі думаю може переробити тревелс на нього? Міток то немає в паспорті але він все ж таки був в Чехії 9 міс і до Чехії він добирався транзитами через Польщу і тд (так він там не був ані дня але все ж таки). Ще раз, я все це описала в лое але на вашу думку чи варто наново заповнити ворму тревелс?
-
дякую