Імміграція до Манітоби
-
А ще не вказала нічого в government positions. Якщо в вас ще є терпіння чи не могли б ви скинути? Та в тревелс не вказала по дітях нічого бо немаю А ще таке питання потревелс: по чоловіку вказала що він не подорожував (в нього немає жодної відмітки в паспорті бо він їхав з укр паспортом - загран зробив вже тут в Канаді). До війни не подорожував, як в Канаду заїхав не виїзжав нікуди. Я написала лое про це все але наразі думаю може переробити тревелс на нього? Міток то немає в паспорті але він все ж таки був в Чехії 9 міс і до Чехії він добирався транзитами через Польщу і тд (так він там не був ані дня але все ж таки). Ще раз, я все це описала в лое але на вашу думку чи варто наново заповнити ворму тревелс?
-
дякую
-
якщо держ служба не входить в останні 10 років , то CV краще починати з якого періоду ?
-
І чи рекомендовано додати LOE , якщо була держ служба?
-
Доброго раночку). Хочу написати CV - основного апліканта для подачі на фед рівень , одразу не чекаючи дозапросів. Хто як писав ? тільки останні 10 років(де працював, чи не працював і що тоді робив) , чи з початку життя ( народився - женився....) ? Чи має сенс ще для "страховочки" додати CV - партнера ?
-
В UPS також роблять $20 за фото
-
Ось для additional family information www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5406e.pdf&ved=2ahUKEwj43bGQmsKHAxVTJzQIHarxCaMQFnoECB0QAQ&usg=AOvVaw2T5TD5-c_eD6lXk4ngngCA Ось для military records www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5546e.pdf&ved=2ahUKEwjFgIW-msKHAxWvJDQIHYiECRsQFnoECBIQAQ&usg=AOvVaw0eNBrq5oBw766qOvO-2Ty2
-
Ну по-перше я забула внести переклади укр паспорта і форми які були на дітей і по воєнці і тд я просто не заповнювала бо нема А треба було вказати none of
-
Дякую 🙏
-
Для того щоб додати інформацію яку вважаю важливою але не додала коли заповнювала федералку