Імміграція до Манітоби
-
Я головний аплікант, моя дружина була unemployed весь час розгляду номінації, за три місяці до отримання номінації зʼявилися успіхи, і зараз має стабільні замовлення, то ж на номінації взагалі ніякі бали з цим не повʼязані , просто зараз ситуація така що має заробіток вже але почала стабільно заробляти десь з березня. Якщо ми поставимо в актівітіс в формі що вона self employed то це буде ок в такому розкладі? Вона ж зі мною йде , але я головний аплікант.
-
Багато хто писав, що self employed в самій аплікації, але бали за досвід у факторі 3 не клеймив в ЕОІ.
-
Розумію вас , коли вам зарахували медікал ? Ви ноутси запрашували ? 🙏
-
Доброго дня хто подавав на зняття обмежень наприкінці березня. ви вже отримали новий WP?
-
500$-600$ на місяц виходить, але це ж можна кваліфікувати як self employed , є одне замовлення довгострокове , та декілька замовлень що місяця. Тобто ще не серйозно все , тому ще не впевнений чи писати селф емплоймерт, чи просто безробітня. Що порадите? Як ви вважаєте , краще поставити селф емплоймерт?
-
Ну набрати постійні години за рік на upwork - це дуже круто.
-
На upwork працює, там можна легко надати докази, оплати послуг та переписки з клієнтами, хоча договорів ніяких нема , платформа забезпечує виконання послуг та їх оплату .
-
Саме цікаве, що портал 1 прийшов від Montreal IRCC, а ready for visa від CIO Sydney NS office
-
Так , степлз ставить штам а ви самі пишете коли фото робили
-
Якщо має контракт чи інші докази , то чому ні?
-
А що за штамп? Ви маєте на увазі задню сторону фотографії?
-
Ready for visa - це для депентант поза межами Канади. Їм CoPR прийдуть разом із імміграційною візою в конверті.
-
Коли відправляєте аплікацію треба відсканувати тильну сторону фото зі штампом, а коли погодять ПР треба електронні фото загрузити
-
Без поняття, немає якогось рецепту по часу. Хтось пише за 2 тижні, хтось чекає 3-5 тижнів, по різному.
-
Так тільки те чому є підтвердження.
-
А якщо Portal 1 був 14 днів тому, та Ready for Visa 10 днів тому, але background verification in progress, чи є сенс їм щось писати?
-
Ми в Staples робили, просіть в електронному вигляді також
-
Окей 😥 Штампи всі прям: літаком, судном, машиною?
-
Тай не кажіть вже. Тільки ті де були штампи при перетину кордону. Там не тільки чоловік подорожував я також 🫤
-
На федеральному етапі в подорожах вказували всі контракти ? Чи в якому форматі У мене криша їде с тими моряками вже 😅
22 Jan 2023, 05:40
178792/229576
about 2 hours ago