Імміграція до Манітоби
-
Окей 😥 Штампи всі прям: літаком, судном, машиною?
-
Тай не кажіть вже. Тільки ті де були штампи при перетину кордону. Там не тільки чоловік подорожував я також 🫤
-
На федеральному етапі в подорожах вказували всі контракти ? Чи в якому форматі У мене криша їде с тими моряками вже 😅
-
Дякую, дійсно було багато країн відвідано
-
Багато країн відвідали чи жили, співпадіння по базах тероризму, перевіряють вашу інформацію через посольство тощо. Або лінивий/дуже зайнятий офіцер. Факторів десятки, які впливають на розгляд аплікації.
-
Від чого залежить таймлайн для background check? Майже рік на федералці
-
Якщо background check не завершено, то портал 1 не має смислу просити.
-
Це працює якщо в трекері є ECoRp та final decision? Бо у нас background check майже 8 місяців все перевіряється
-
t.me/uccmb/115682
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, де краще зробити фото для PR application?
-
Виправила
-
То випадково було , але то правда
-
Про пекло було краще 😁
-
Цікаво, скільки українців в пулі-пеклі всього....і де взялися 24 тисячі 🙈
-
Дякую
-
Це не так важливо, адже в інших формах вказали дати в'їзду до Канади і набуття worker status. Але якщо були попередні подорожі до Канади, то звісно, все вказати.
-
Так, як вас приймуть на нову роботу, за 3-4 місяці візьміть employment verification letter і завантажте через MPNP account add document.
-
все в порядку?
-
Попчук, спробуй пошукати в пошуку
-
Чи треба в travels вказувати як останню подорож виліт до Канади? Фактично це і не подорож як така Я заповнювала тільки ті, коли я покидала країну резиденства на який час ( у подорож) а потім поверталася назад
22 Jan 2023, 05:40
178809/230616
14 minutes ago