Імміграція до Манітоби
-
Краще мати дійсний статус. В принципі, навіть коли вже перміти будуть не дійсні, а нові ще на розгляді, то у вас буде maintained status. Моя особиста думка.
-
t.me/uccmb/215051 Коли подав маму, то вона мала довідку тільки з України, а з США не мала. Потім додали через вебформу.
-
тобто краще на момент подачі, щоб ще візітор рекорд був дійфсний? Чи вірно я зрозуміла?
-
а так можна? Бо там довідка є як обовязковий документ
-
Дошлете довідку про несудимість пізніше через IRCC webform
-
безмежно Вам вдячна <3
-
Чи можна буде так подаватися і потім, коли отримаємо ВР новий, то його просто додати до анкети? Таке можливо?
-
Доброго дня. Чи вдалося вам отримати цю допомогу? як довго тривав розгляд?
-
тому що чекакємо ще справку про несудимість чоловіку, він іноземець і довго роблять справку у його кончульстві
-
Так а чому не засабмітити вже?
-
тобто мені треба дочекатися нового ВР?
-
але на момент подачі він вже закінчиться
-
Подаєтесь з тим, який є дійсний
-
наступного тижня буду сабмітити анкету на федеральний рівень. У дитини візітор рекорд закінчується 26 липня, але ми продовжили паспорт і подались на новий візітор рекорд 3 липня. Поки що немає ще нового ВР, ще на розгляді. Як бути в цій ситуації? Подаватмся зі старим (але його дія закінчиться вже на момент подачі)? І чи можна буде потім, коли отримаємо новий ВР, ще додати документ після того, як зроблю сабміт аплвкації?
-
Дякую.
-
Не важливо чи є гепи чи ні. Вас відібрали за specific occupations, тому ви повинні відповідати тим критеріям. Пишіть до MPNP, вони скажуть, що і як роботи.
-
immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
-
Є лінк на вебформу? Дякую.
-
Так і думаю, немаю гепів між працєю, постійно працював на 3х роботах. Просто фултайм міняв.
-
Якщо хочете, то скасуєте пдф форму, заповнюєте і відправляєте через webform
22 Jan 2023, 05:40
178900/235342
13 minutes ago