Імміграція до Манітоби
-
Сьогодні прийшов AOR , рівно 3 місяці 17 днів )))
-
Вибірки по SWM поки не проводилися. Всі в очікуванні також.
-
Ми вже місяць чекаємо. Бали 805
-
Все залежить від того, скільки балів у вас і потрібно для вибірки того конкретного місяця. Бува і день-два, буває і декілька місяців
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, скільки зараз часу займає, щоб отримати LAA? В де-кого я перечитував чат дуже швидко, буквально пару тижнів
-
То так і вказувати. Вчитися і працювати одночасно не заборонено
-
А якщо працював ,я просто був моряком і я вчився і працював одночасно
-
Unemployed, якщо не працювали.
-
Доброго дня підкажіть будь ласка ,як правильно заповнити навчання на федеральному ,вчився с 1999/09 по 2009/06 в школі ,потім в 2009/12 пішов до коледжу и закінчив в 2016/02 і в 2018 пішов до університету як ці пропуски написати ?
-
Знайома так зробила, не було жодних додаткових запитань. Але мала гроші та тест з мови
-
зрозуміла
-
Поки не буде запитань від федералів я не планую нічого пояснювати)) просто подамся
-
Доброго ранку. Вчора мені дали таку саме рекомендацію - ви вже придумали як пояснювати, якийсь красивий текст ? Ще чекаю додаткової відповіді від офіцера , бо на днях в них нарада , можливо щось скажуть нове , а можливо і ні)
-
Дякую
-
Там, де є відмітки.
-
На федеральному етапі треба робити переклад всіх сторінок українського паспорту ? Чи достатньо першої і другої ?
-
Зробити через канадського нотаріуса дуже швидко. t.me/uccmb/133886
-
Аплікація без цього дозволу буде неповна
-
Питання інше
-
Ну, батько має право подати на Вас в суд 💁♂
22 Jan 2023, 05:40
178982/231507
2 minutes ago