Імміграція до Манітоби
-
Питати що робити? Чи просити, щоб скоріше work permit дали?
-
Дзвонити до IRCC негайно. Кожен день дзвонити.
-
Друзі, така ситуація, чи хтось стикався. Людина приїхала по visitor visa, подала онлайн на Work Permit. Зараз спливає термін дозволеного перебування по visitor visa - півроку, а Work Permit ще немає. Питання - чи треба подавати запит на подовження перебування в Канаді, чи не треба, бо чекаєш рішення по ворк перміту.
-
Та все ок) Тут багато може виникати спірних питань і це нормально Головне докопатися до істини Думаю проблемою не буде це ні для кого)
-
Можливо в них і після наших виникло, і вони попросили більше не писати так 😄 Вибачте, трохи дезінформувала Вас. Бо коли ми заповнювали, нам казали треба всі назви. Я це добре запам'ятала як ми заповнювали))
-
Зрозумів, дякую.
-
Ви додали тільки пейстаби та банк стейтмент? Employment verification letter не оновлювали?
-
Після моїх скорочень, боюсь, у них виникне ще більше питань😅
-
Я побачила що над моєю аплікацією працюють, томо вирішила оновити інформацію. тим паче що хвилювалась чи буде на зв'язку мій роботодавець. я підкріпила пейстаби з пояснювальним листом, що в доказ того що все ще з тим самим роботодавцем та не меньше 30 годин і т д
-
Наприклад, KNTU. В LOE - Kherson National Technical University
-
Drop National
-
У вас запитували пейстаби та банк стейтмент, чи ви самі щє раз додали?
-
Ну не знаю. Ми так і вказували) скорочено, як могли. Нам ніхто нічого за це не сказав. Але й ПР ми ще чекаємо. Але бачте є багато людей які не вказували інші назви українською і отримали ПР.
-
Тільки ім'я та прізвище дублювати українською мовою
-
Вересень також тут🤣 І я не один🤣
-
так там треба в одній строчці вписати на англ і укр все 14 символів я англ ледве скоротила до 14 символів куди там ще на укр втулити може я реально чогось не розумію 😅
-
Можете додати LOE та вказати повну назву ВУЗ на англійський та український
-
Або навіть чернівецький університет. Ну тобто зрозуміло що це університет і він в Чернівцях
-
ну власне😅
-
Схоже як щось на китайській 😄
22 Jan 2023, 05:40
179044/230187
about an hour ago