Імміграція до Манітоби
-
У вас запитували пейстаби та банк стейтмент, чи ви самі щє раз додали?
-
Ну не знаю. Ми так і вказували) скорочено, як могли. Нам ніхто нічого за це не сказав. Але й ПР ми ще чекаємо. Але бачте є багато людей які не вказували інші назви українською і отримали ПР.
-
Тільки ім'я та прізвище дублювати українською мовою
-
Вересень також тут🤣 І я не один🤣
-
так там треба в одній строчці вписати на англ і укр все 14 символів я англ ледве скоротила до 14 символів куди там ще на укр втулити може я реально чогось не розумію 😅
-
Можете додати LOE та вказати повну назву ВУЗ на англійський та український
-
Або навіть чернівецький університет. Ну тобто зрозуміло що це університет і він в Чернівцях
-
ну власне😅
-
Схоже як щось на китайській 😄
-
Я б зупинилася на чернівецький національний університет)
-
Я просто не розумію яку їм інформацію дасть така скорочена форма назви двома мовами Це вже навіть не назва)
-
Я хотіла би зробити усе ідеально правильно, але як
-
Chernivtsi national university чернівецький національний університет імені юрія федьковича 14 символів включаючи пробіли Ch.Na.Un.Че.На.Ун. вже 18 символів Може підкажете, я щось не так розумію?
-
я розумію)
-
там буде по букві з кожного слова
-
Так у моєму випадку, наприклад, просто нікуди навіть не гарно дуже скорочену назву ввести
-
Воно вам треба?) Кожен запрос уповільнює розгляд. Краще все подавати так, щоб було менше запросів, а краще щоб взагалі не було))
-
тоді нехай запросять у мене додатковий документ де буде все розписано без обмеження у 14 символів з пробілами😅
-
Я думаю вони побачать повну гарну назву в документах і їх перекладах
-
Можливо) Але потрібно всі назви.
22 Jan 2023, 05:40
179055/229182
18 minutes ago