Імміграція до Манітоби
-
тоді нехай запросять у мене додатковий документ де буде все розписано без обмеження у 14 символів з пробілами😅
-
Я думаю вони побачать повну гарну назву в документах і їх перекладах
-
Можливо) Але потрібно всі назви.
-
я до вас претензій і не маю))
-
ну це просто не реально) хотілось бачити зразок довгої назвати установи яка гарно скорочена англ, а потім продубльована укр
-
Ось писали, вказували лише ПІБ
-
Я тут не при чому) Всі питання до IRCC
-
Вони не влізуть, аж ніяк В мене англ скорочено так, що чорт розбере
-
Всі назви потрібно. Name це не тільки ім'я. Це назва також
-
розумію)) у мене теж але там влізе все на англ і укр тільки якщо по букві зі слова лишити
-
Ну я цікавлюсь і стараюсь максимально розібратися. Майже на кожному пункті винають питання.
-
в пошуку можна знайти, як хтось писав, що не обов’язково робити як у відео, аби все продубльовано прям було
-
Згоден з вами, там місця нема
-
в мене, наприклад, майже все скорочено сильно навіть англійською там чисто теоретично ніде укр не вміститься)
-
Там в персонал хісторі на відео Дмитро дублював назву підприємства, але мої назви не влазять ось і питання виникло . Бо ЗСУ вписати неможливо в повній назві , чи Політех харківський .
-
українською наче тільки імена треба продублювати, а не всі назви
-
Чи може можна абревіатури використати?
-
Добрый вечір. Хтось може підсказати, якщо в полях не має місця для назви на кирилиці в imm 5669 то просто вписувати на англійській? Бо нарыклад Kharkiv technical university вже займають все місце. Це не буде вважатися помилкою ?
-
Хтось заповнював цю форму про Criminal Record Check з Німеччини? Будь ласка, підкажіть, бо я вже зовсім заплуталась в усих цих формулюваннях: 2. Мій CRC в нормі, але де ставити хрестик - Embassy чи Consulate? 3. I paid €13 fee.....__ і що там пропущенно?
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
179072/230163
4 minutes ago