Імміграція до Манітоби
-
Ну я цікавлюсь і стараюсь максимально розібратися. Майже на кожному пункті винають питання.
-
Згоден з вами, там місця нема
-
Там в персонал хісторі на відео Дмитро дублював назву підприємства, але мої назви не влазять ось і питання виникло . Бо ЗСУ вписати неможливо в повній назві , чи Політех харківський .
-
Чи може можна абревіатури використати?
-
Добрый вечір. Хтось може підсказати, якщо в полях не має місця для назви на кирилиці в imm 5669 то просто вписувати на англійській? Бо нарыклад Kharkiv technical university вже займають все місце. Це не буде вважатися помилкою ?
-
Хтось заповнював цю форму про Criminal Record Check з Німеччини? Будь ласка, підкажіть, бо я вже зовсім заплуталась в усих цих формулюваннях: 2. Мій CRC в нормі, але де ставити хрестик - Embassy чи Consulate? 3. I paid €13 fee.....__ і що там пропущенно?
-
Дякую
-
Дякую 🙏😊
-
Тіки фото)
-
@western9 доброго, підкажіть бо не знайшла в чаті, Заповнюю тревел хісторі і питання як додавати: 1. в 2022 коли їхала в Словаччину на автобусі вказувати Словаччину чи пунк перетину? В Моєму випадку угорський кордон був. 2. Якщо в продовж цього часу в Словаччині була ще в Австрії та Польщі, вказувати це? Бо ніяких доказів же не має, це територія ЄС
-
Вибачте. Ще таке питання. Якщо десять років тому я вже був на 3 курсі інституту , то може краще почати з першого курсу описувати історію? Але тоді я почну з 12 років назад. Почати як вказано за 10 років , чи вказати з початку університету ? Дякую