Імміграція до Манітоби
-
Згоден з вами, там місця нема
-
Там в персонал хісторі на відео Дмитро дублював назву підприємства, але мої назви не влазять ось і питання виникло . Бо ЗСУ вписати неможливо в повній назві , чи Політех харківський .
-
Чи може можна абревіатури використати?
-
Добрый вечір. Хтось може підсказати, якщо в полях не має місця для назви на кирилиці в imm 5669 то просто вписувати на англійській? Бо нарыклад Kharkiv technical university вже займають все місце. Це не буде вважатися помилкою ?
-
Хтось заповнював цю форму про Criminal Record Check з Німеччини? Будь ласка, підкажіть, бо я вже зовсім заплуталась в усих цих формулюваннях: 2. Мій CRC в нормі, але де ставити хрестик - Embassy чи Consulate? 3. I paid €13 fee.....__ і що там пропущенно?
-
Дякую
-
Дякую 🙏😊
-
Тіки фото)
-
@western9 доброго, підкажіть бо не знайшла в чаті, Заповнюю тревел хісторі і питання як додавати: 1. в 2022 коли їхала в Словаччину на автобусі вказувати Словаччину чи пунк перетину? В Моєму випадку угорський кордон був. 2. Якщо в продовж цього часу в Словаччині була ще в Австрії та Польщі, вказувати це? Бо ніяких доказів же не має, це територія ЄС
-
Вибачте. Ще таке питання. Якщо десять років тому я вже був на 3 курсі інституту , то може краще почати з першого курсу описувати історію? Але тоді я почну з 12 років назад. Почати як вказано за 10 років , чи вказати з початку університету ? Дякую
-
Тобто якщо ми в Канаді, та віза в старому паспорті закінчується наступного місяця. Ми нікуди з Канади не літаємо чи не порушуємо ми якісь іміграційні законим Канади щоб потім пробем не було? Зараз на 7ому місяці очікуванні номінації та думаю на протязі наступних 12 місяців буде ПР. В такому випадку чи можно взагалі на ту візу не подаватися і очікувати ПР? (Сподіваюсь з ПРом віза не потрібна взагалі) Дякую.
-
Доброго дня. Якщо я закінчив військову кафедру і служив 2 роки, то мені зазначати , що я маю додаткову освіту плюс заповнювати мілітарі ? Чи можно просто мілітарі заповнити і не плюсувати додаткову освіту ?
-
Віза та дозвіл - різні поняття. Віза - це дозвіл на в'їзд в Канаду, а дозвіл - це Ваш легальний статус тільки в Канаді