Імміграція до Манітоби
-
Вибачте. Ще таке питання. Якщо десять років тому я вже був на 3 курсі інституту , то може краще почати з першого курсу описувати історію? Але тоді я почну з 12 років назад. Почати як вказано за 10 років , чи вказати з початку університету ? Дякую
-
Тобто якщо ми в Канаді, та віза в старому паспорті закінчується наступного місяця. Ми нікуди з Канади не літаємо чи не порушуємо ми якісь іміграційні законим Канади щоб потім пробем не було? Зараз на 7ому місяці очікуванні номінації та думаю на протязі наступних 12 місяців буде ПР. В такому випадку чи можно взагалі на ту візу не подаватися і очікувати ПР? (Сподіваюсь з ПРом віза не потрібна взагалі) Дякую.
-
Доброго дня. Якщо я закінчив військову кафедру і служив 2 роки, то мені зазначати , що я маю додаткову освіту плюс заповнювати мілітарі ? Чи можно просто мілітарі заповнити і не плюсувати додаткову освіту ?
-
Віза та дозвіл - різні поняття. Віза - це дозвіл на в'їзд в Канаду, а дозвіл - це Ваш легальний статус тільки в Канаді
-
Подавав на ворк перміт до 31 березня з листом що паспорт в процесі виготовлення. Паспорт отримав у травні. Ворк перміт теж у травні, після додання паспорту. Не думаю що можна було б подавати на візу без паспорта. Чи та віза взагалі потрібна для подорожей якщо є ворк перміт?
-
Подавати через веб форму
-
Вони продовжують на три місяці з дня затвердження( а за тверджують протягом 10 робочих днів з дня подачі) тому краще подавати коли вона закінчується
-
я продовжувала) там має бути де spouse traveling history, діти, брати/ сестри