Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Хто стикався з такою проблемою? Замовили довідку про несудимість із Польщі. Нам надіслали трек номер та надіслали довідку 29 травня. Вже 12 липня трек номер показав, що посилка доставлена UP Warszawa 1. Я написала на пошту Польщі та відправнику, відправник сказав що посилка відправлена 29.05, а пошта Польщі відповіла що посилку або повернулася до відправника або доставлена
-
Якщо вчилися 5 років, тобто після бакалавра ще рік чи півтора, то так, можна клеймити магістра. До речі, тут в чаті хтось викладав переклад цієї норми закону про прирівнювання спеціаліста до магістра. Можете її додати також.
-
Всим привіт! Підскажіть будь ласка, я оформлювала підліткові work permit, завантажила документи які там потрібно і в кінці мені висвічує ось таке. Там де ім'я і прізвище то мені потрібно внести ім'я сина чи своє? Бо в заяві 5710 внесені його дані і в кінці дн електронний підпис то я ставила свої ініціали, що я робила від його імені. Можливо хтось зіштовхувався з таким. Дякую зарані за інформацію.
-
Та то так скрін з телефону получається. Зараз з ноутбука зроблю
-
Ні, але 18 вересня народилась 🤣 це якесь магічне число?)))
-
У нас пʼятий тиждень 🫠 чекаємо
-
Скажіть, будь ласка, після прилінкування аплікаціі (по лінку, який прийшов разом з AOR), як має виглядати аккаунт? Ось так? Щось хвилююсь, що я кудись не туди прилінкувала)))) вже параноя
-
Ми чекали приблизно три місяці