Імміграція до Манітоби
-
Чи правильно я розумію, що коли отримав AOR та пролінкував свою заявку, то при любій зміні статусу буде лише видно у персональному кабінеті IRCC? Тобто ніяких email вже не буде?
-
Дякую вам, я тільки починаю вникати в це все, але не розумію, як можна підняти бал?? Хіба що за рахунок роботи трішки)
-
По SWM нема різниці де вчився і працював.
-
Забагато конкурентів з місцевою освітою та стажем роботи в провінції.
-
Чого ж? Піднімати бал можна. Або можливо у Вас затребувана професія.
-
Пробачте, то що з балом 756 навіть ловити нема що?? Чи я щось не так розумію??
-
Добре, дякую
-
immigratemanitoba.com/2024/05/
-
Tetiana
-
У мене не було можливості зайти в ДІЮ і писало щось типу ваші дані не пройшли оновлення в податковій… Але за кілька тижнів по тому зайшла без проблем. Після того оновлення стали доступні всі дипломи, жоден з яких до цього не відображався в програмі.
-
eoi draw
-
Привіт. Можливо хтось знає де можна подивитись прохідний бал останньої вибірки на провінційний етап??
-
🔫 Vanessa Van кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @hedwig29, ♂️, @MasterMariner13, Viktoria, Андрій, Olena, Lada Vifliantseva, @Maryke9, Yuliia, Maksym Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Тільки в мене зникла можливість зробити довідку про несудимість в Дії ? Пише, що потрібно оновити у податковій свій ідентифікаційний код, хоча що там оновлювати…
-
Я рік тому ще писав у суппорт бо заплатив двічі, тобто $1000 Це все що я отримав у відповідь Тому я б просто забув про ці гроші
-
Але в групі не було чути, що часто відмовляють в заявці на продовження? Лише тим, у кого паспорт дійсний не довго...
-
Не думаю, тут не раз останнім часом писали, що чекають ще з тих місяців.
-
Дякую!
-
Дякую за відповідь.... Чому так? Можливо щось не так в заповненні аплікації....
22 Jan 2023, 05:40
179285/228935
5 minutes ago