Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Тільки в мене зникла можливість зробити довідку про несудимість в Дії ? Пише, що потрібно оновити у податковій свій ідентифікаційний код, хоча що там оновлювати…
-
Я рік тому ще писав у суппорт бо заплатив двічі, тобто $1000 Це все що я отримав у відповідь Тому я б просто забув про ці гроші
-
Але в групі не було чути, що часто відмовляють в заявці на продовження? Лише тим, у кого паспорт дійсний не довго...
-
Не думаю, тут не раз останнім часом писали, що чекають ще з тих місяців.
-
Дякую!
-
Дякую за відповідь.... Чому так? Можливо щось не так в заповненні аплікації....
-
Знайомі ще з лютого чекають.
-
Дякую за відповідь
-
Нема такого поняття як продовжити. Це подаєтесь на новий. Але він може прийти на довший термін або на той самий, а бувало що й скорочували)
-
Довго вже чекамо , паспорти довго дійсні, і боюсь щоб не відмовили
-
Dmytro @western9 як по-вашому, нова довідка з діі підходить без штампа і без підпису?
-
Скиньте будь-ласка телефон куди ви дзвонили? Бо в мене враження що наші документи десь загубилися. Люди які подавалися з нами в один час, вже ПР отримали, а ми все ще чекаємо на файнал десіжн
-
Підкажіть, будь ласка, я відправила документи через вебформу (федеральний рівень) ще 31 липня, але досі жодного підтвердження, що документи були отримані. Як у вас було? Чи приходило якесь підьвердження (імейл) і через який час?
-
а там э QR code?
-
Номінація в кишені, через пару днів буде на пошті )
-
Мені тільки сьогодні прийшло, хотя я подавала 31 січня
-
Можливо хто володіє інформацією що значить статус Assessment complete в кабінеті MPNP?
-
Пряме порушення економічної імміграції. Ви мусите працювати, або за це отримувати оплачувану відпустку
-
Це капец...
22 Jan 2023, 05:40
179298/229476
7 minutes ago