Імміграція до Манітоби
-
Друзі, заповнюю на федеральний подорожі Місто країна: прилетіли в Канаду писати перше місто Канади? (Торонто) чи місто в якому живемо в Манітобі? Чи обидва через кОму? Дякую
-
Це мій найстрашніший сон. Тому документи потрібно брати в салон літака. 🥲 Якщо у Вас є родичі в Україні, то свідоцтва можна відновити через додаток Дія Я так відновляла чоловіка свідоцтво і знайомому. Доставку зробила не на місто, а в село, бо лякали, шо без довіреності ніхто немає права забрати це свідоцтво. Дуже швидко це робиться ( кілька днів). Стосовно дипломів, то пробуйте писати в заклад. Я зараз відновлюю два додатки. Нещодавно помітила, що в одному додатку одна цифра не співпадає з дипломом. А в іншому додатку миша прогризла середину 😳. З дипломами мені буде трішки простіше, бо залишила на сестру довіреність. Теж побачила блін вже, коли заповнила перший етап EOI 🥹
-
Вітаю, хотів запитати якщо я відкрив бізнес, або хочу купити компанію, які взагалі опції імміграції в такому випадку? Знаю що треба працювати на одного роботодавця але дуже вігна пропозиція тому думаю як краще все зробити щоб в Канаді залишитися і при цьому займатися своєю справою?
-
Це виглядає якось не серйозно для цілої країни. Якась повинна бути система. Не лотатрон же вони там крутять. Долі людей вирішуються. Просто ми щось не знаємо
-
Доброго вечора Де можна глянути на офіційному сайті терміни розгляду заявки?
-
Здрастуйте, в мене таке питання, де я можу подивитися перелік документів, для подачі на PR, на офіційному сайті?
-
Дякую