Імміграція до Манітоби
-
А протягом якого часу мають прийти. Я сьогодні отримала лист з біометрії , а на чоловіка нема
-
На кожного окремо
-
Головне працювати 30+ годин в тиждень на манітобського роботодавця. Є ще business stream, але тут наврядчи хтось цим питанням займався
-
Це виглядає якось не серйозно для цілої країни. Якась повинна бути система. Не лотатрон же вони там крутять. Долі людей вирішуються. Просто ми щось не знаємо
-
Дякую!
-
Доброго вечора Де можна глянути на офіційному сайті терміни розгляду заявки?
-
На офіційному сайті ✅
-
Здрастуйте, в мене таке питання, де я можу подивитися перелік документів, для подачі на PR, на офіційному сайті?
-
Дякую
-
На ПР після отримання номінації t.me/uccmb/110345
-
На номінацію t.me/uccmb/153065
-
Натисніть на #document
-
Canada.ca
-
Як сайт називається?
-
Скажіть будь ласка хочу долати форму 5669 через вебформу, яку вказував пан wes, мені пише при вході до особистого кабінету як що подавався онлайн то варіант тільки експрес ентрі. Що вибрати?
-
А робота на траку в Європі вона ж не зазначається у тревел при подачі на пр? Бо там по 30 перетинів що рейса і фактично ти в кабіні і не маєш статусу в країнах ти юридично в кабіні в Польщі . Хтось знає щось на цю тему ?
-
І ще одне питання, чи потрібно підтверджувати опит роботи, при Заповнення анкети, просто в мене знайомий, подавався на PR, і він каже що заповнив все як заповнив на візу, і опит не підтверджував, чи дійсно так?
-
Reference letter з України ?
-
Федеральний чи на провінційну вибірку?
-
Це як клеймили?
22 Jan 2023, 05:40
179330/229753
14 minutes ago