Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Дякую!
-
Я в процесі очікування номінації. В референсі мені написали, що заробітна плата згідно штатного розпису і я додала довідку ОК-5. Вказала стаціонарні номери телефонів і електронну пошту. Це не обов'язково має бути директор. Може Вам ще щось порадять
-
Ще скажу, що в Канаді мені референс підписав controller, навіть не менеджер, бо менеджер не захотіла, що до неї дзвонили, хоча вона мій керівник. Тому, думаю, що і для України директор не обов'язково має підписувати.
-
Чи завіряє зараз переклади immigration center безкоштовно?
-
Тоді взагалі прекрасно. Дякую. Я мала на увазі, що менеджер була моїм керівником і працювала зі мною.
-
Вітаємо, َ َ! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я робила. Спеціаліст казала, що тільки один з варіантів можна обрати. Якщо два, то це вже окремий процес, теж платний. Тобто для навчання, для роботи, для еміграції - це все окремо. А якою це ви програмою емігруєте, що вам евалюація диплому потрібна?
-
🌟 Допомога військовозобов'язаним у переході кордону України! 🌍💪 Шукаєте безпечний та легкий спосіб перейти кордон? Наша команда готова надати вам усю необхідну підтримку! ⚡️У нас є кілька варіантів виїзду з України, такі як: ✅ Піший маршрут 🚶♂️3000$ : Розробка шляху від вашого місця розташування до певної точки. Розробляємо маршрут обминаючи блок-пости та ТЦК. ✅ Рішення ВЛК 📝 8000$ : Отримання висновку про непридатність до служби. Виготовлення займає 2-4 дні. Висока швидкість виконання та достовірність документів. Без передоплати. ✅ ШЛЯХ (волонтерство) 🌍 6000$: оформлення документів за 2 дні. Швидке оформлення та повна легальність. Без передоплати. ✅ОСОБИСТИЙ СУПРОВІД 5000$ Ми розуміємо, наскільки важливо провести цей процес максимально безпечно та комфортно. Нехай ваша мрія про нове життя здійсниться з нашою допомогою! ❤️ ✉️ Напишіть нам у лс