Імміграція до Манітоби
-
Не менше 4 по кожному модулю.
-
Скажіть будь ласка який мінімуальний рівень мови треба по провінційній програмі ?
-
Доброго дня. Можливо хтось знає, чи можна видалити профіль EOI. Я випадково створила два 😱
-
Ось тут офіційна інформація. Незрозуміло, де ви чули immigratemanitoba.com/immigrate/apply/eoi/
-
Там же де Ви про 5 дивились )) 4 мінімум і це не змінювалось
-
Я не знаю як люди заповняють з такими кейсами ☠️
-
Вітаю в нашому клубі) Дружині через 3 місяці очікування на PR картку прийшло повідомлення, що фото не підходить, бо вона нібито усміхається там) Зробили і відправили нове, з похмурим поглядом) Через два тижні десь після того прийшла картка.
-
Якщо ви вже на етапі номінації, то там є певна процедура по зміні роботи. Пошукайте по чату яку форму потрібно заповнювати
-
Доброго дня. Наскільки памятаю раніше люди влаштовувалися на іншу роботу та повідомляли офіцера. Якщо по стану здоров'я я не можу виконувати теперішню роботу і зміню роботодавця навіть за вищим NOC, номінацію починати спочатку потрібно або модно повідомити офіцера що змінив роботу та може пощастить?)
-
Ааа… дякую 😁 Мені написали що куча подряпин, та точок.. Ну хоч написали, а то я вже почтову скриню замучила 😅
-
Дар'я, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Мені здається саме в ці пару тижнів вистачає таких. Я отримала, знаю ще 3 людини.
-
Коли потрібно поновлювати SIN number? Подали на поновлення дозволу на роботу і чекаємо його і не знаю чи потрібно поновити все інше, бо старий дозвіл на дорогу закінчився 31.07
-
Пішов 9🤣
-
Доброго дня) Як там справи з номінаціями? Таке враження що припинили зовсім давати😂🤦♀️🫣 пішов 8 місяць🤪 Хтось отримав за ці пару тижнів щось?
-
А у нас є тут чекліст не для Квебеку? А то я подумала теж буду потихеньку заповнювати, поки чекаю номінацію. А там досі тільки для Квебеку дає завантажити
-
В мене 8-9 але боюсь так само буде тянутись різіна. Їх не зрозумієш, деякі люди отримують за 6 міс інші ждуть більше року.
-
Федеральний етап майже 12 місяців. В кого більше?
-
А і без особливого знання мови😂
-
А ми з професіями яких тут дуже не вистачає сидимо😂🤦♀️
22 Jan 2023, 05:40
179431/230187
34 minutes ago