Імміграція до Манітоби
-
Вітаю в нашому клубі) Дружині через 3 місяці очікування на PR картку прийшло повідомлення, що фото не підходить, бо вона нібито усміхається там) Зробили і відправили нове, з похмурим поглядом) Через два тижні десь після того прийшла картка.
-
Якщо ви вже на етапі номінації, то там є певна процедура по зміні роботи. Пошукайте по чату яку форму потрібно заповнювати
-
Доброго дня. Наскільки памятаю раніше люди влаштовувалися на іншу роботу та повідомляли офіцера. Якщо по стану здоров'я я не можу виконувати теперішню роботу і зміню роботодавця навіть за вищим NOC, номінацію починати спочатку потрібно або модно повідомити офіцера що змінив роботу та може пощастить?)
-
Пішов 9🤣
-
Доброго дня) Як там справи з номінаціями? Таке враження що припинили зовсім давати😂🤦♀️🫣 пішов 8 місяць🤪 Хтось отримав за ці пару тижнів щось?
-
А у нас є тут чекліст не для Квебеку? А то я подумала теж буду потихеньку заповнювати, поки чекаю номінацію. А там досі тільки для Квебеку дає завантажити
-
А і без особливого знання мови😂
-
А ми з професіями яких тут дуже не вистачає сидимо😂🤦♀️
-
Не думаю. Мої друзі отримали дуже швидко. Ніяких професій. То на стройці,то водій в магазині, жінка на фабриці пришиває нашивки. Отримали все менше ніж за рік
-
Так. Вам мають змінити номінацію і також обовʼязково повідомити IRCC
-
Сьогодні двоє наших учасників отримали PFL від MPNP - неправильно порахований стаж (мало бути 3 роки замість 4, різниця 15 балів ), що дозволило пройти вибірки. Фактично, наново потрібно починати процес. Один учасник очікував на номінацію 7 місяців, другий - 5 місяців. Уважно рахуйте стаж для фактору 3!